• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ceo svet ga jednostavno obožava!

Autor mondo.rs

Najprodavaniji pametni telefon u prvoj polovini 2016. godine je ovaj.

 Ceo svet ga jednostavno obožava! Izvor: MONDO portal.

Ovu nedelju ćemo svakako pamtiti po zvaničnom predstavljanju Samsung Galaxy Note 7 telefona. Očekujemo da će biti podjednako uspešan kao što je uspešan model kompanije o kome se ovih dana takođe dosta piše.

Reč je o Samsung Galaxy S7 edge telefonu koji je prodat u 13.3 miliona primeraka širom sveta, u prvoj polovini ove godine.

Istraživači Strategy Analytics-a kažu da je zakrivljeni ekran imao glavnu ulogu i da je telefon među korisnicima postao popularan upravo zbog tog detalja, kao i zbog odličnih distributerskih kanala, ali i veoma velike popularnosti brenda. Ono što je ova kompanija koja se bavi istraživanjima zaboravila da napomene jeste i ogromna promocija uređaja u Sjedinjenim Američkim Državama. Kada kupac kupi jedan Galaxy S7 ili S7 edge, drugi bi dobio na poklon potpuno besplatno.

Ova promocija je bila dostupna kod svih većih američkih operatera i trajala je mesec dana od početka prodaje uređaja u ovoj zemlji. Ostale promocije uključivale su i besplatan Gear VR uređaj, kao i besplatnu Netflix pretplatu u trajanju od godinu dana, prenosi GSM Arena.

Ovo čak nije sve. Top tri telefona koja su se prodavala najviše na svetu u prvoj polovini ove godinu su Samsung uređaji. Drugo mesto zauzeo je Galaxy J2 2016 model koji je prodat u 13 miliona primeraka, dok je treće mesto zauzeo Galaxy S7 sa prodatih 11.8 miliona primeraka.

Samsung je tri svoja modela prodao u oko 38 miliona primeraka. Impresivna brojka morate priznati.

Što se kineskih proizvođača tiče, potražnja za Oppo modelima je ubedljivo najveća. U odnosu na drugi kvartal prošle godine, potražnja za ovim telefonima se povećala za čak 137 posto.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS