• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Telefon kakav biste sigurno poželeli

Autor mondo.rs

Android će od narednog meseca biti bogatiji za dva nova zanimljiva telefona.

Iako HTC za IFA sajam koji će se održati narednog meseca u Berlinu ne sprema ništa veliko, kompanija ipak ima u planu da predstavi dva nova Desire modela – Desire 10 Pro i Desire 10 Lifesyle. Ovu informaciju je podelio poznati leaker Evan Blas. Oba uređaja bi trebalo da budu u prodaji već krajem septembra.

Blas je objavio samo specifikacije Desire 10 Lifesyle modela. Telefon će imati HD 720p ekran dijagonale 5.5 inča, quad-core Snapdragon čipset, 2GB RAM i 16GB interne memorije. Takođe, biće dostpna i verzija koja će imati 3GB RAM i 32GB interne memorije. Kamera je rezolucije 13MP dok je prednja kamera rezolucije 5MP.

BoomSound zvučnici će najverovatnije biti prisutni na oba modela, dok će BoomSound zvučnici na Lifestyle modelu podržavati i 24-bitni audio i isporučivaće se zajedno sa kvalitetnim slušalicama.

Blas je napisao i da će Desire 10 Lifestyle imati ivice i druge sitne detalje u zlatnoj boji. Oba uređaja će koristiti Android Marshmallow verziju u kombinaciji sa HTC Sense korisničkim interfejsom. Desire 10 Pro je malo naprednija verzija, piše Android Authority.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS