• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milion i po ljudi je izabralo upravo ovaj telefon

Autor mondo.rs

Ima sve što je velikom broju korisnika najpotrebnije.

Honor, brend kompanije Huawei poslednjih meseci beleži veliki uspeh. Jula meseca ove godine predstavljen je Honor 8, telefon koji je tada privukao pažnju pet miliona ljudi. Tačnije, ovoliko veliki broj korisnika se registrovalo na sajtu kako bi došlo do još informacija u vezi sa uređajem. Od tada, prodato je ukupno million i po komada ovog modela.

Informaciju je podelio Zao Ming iz kompanije Huawei. Za 999 dana od predstavljanja Honor brenda, prodato je 100 miliona ovih uređaja. Takođe, nakon predstavljanja Honor 8 modela u Sjedinjenim Američkim Državama i u Ujedinjenom Kraljevstvu, ova cifra bi u narednom periodu mogla biti još veća.

Podsetimo se, Honor 8 ima Full HD ekran dijagonale 5.2 inča, 3GB RAM i 32GB interne memorije. Dostupna je i verzija telefona koja ima 4GB RAM i 64GB interne memorije. Prednja kamera ima 8MP, a na zadnjoj strani se nalazi poznata dual 12MP kamera. Tu je i skener otiska prsta. Procesor koji telefon koristi je Kirin 950. Ugrađena baterija je kapaciteta 3.000 mAh. Podržano je i brzo punjenje. Telefon koristi Android 6.0 Marshmallow verziju u kombinaciji sa EMUI 4.1 korisničkim interfejsom, piše Phone Arena.

Honor 8 se prodaje se ceni od 399.99 dolara, što je za mnoge korisnike vrlo prihvatljiva cena kada se u obzir uzmu specifikacije koje mogu da pariraju čak i mnogo skupljim flagship telefonima drugih proizvođača.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS