• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo bi mogao biti „best buy“ u klasi (FOTO)

Autor mondo.rs

Nadamo se da proizvođač neće preterati s cenom i „sputati“ izuzetan model A9s!

 Ovo bi mogao biti „best buy“ u klasi (FOTO) Izvor: MONDO portal.

Izgleda da je tajvanski proizvođač spreman da pojača središnji segment svog i smartfon tržišta, a dokaz za to su upravo One A9s, kao i Desire 10 Lifestyle koji bi trebalo da se pojavi 20. septembra.

Model One A9s nasleđuje izuzetnog HTC-a A9, koji nije postao veliki hit, kako je kompanija očekivala, i to uglavnom zbog cene. Sve ono što je dobro je zadržano na One A9s modelu.

HTC One A9s imaće Mediatek MT6755 Helio P10 čipset, u okviru kojeg su Octa-core (4 x 1.8 GHz Cortex-A53 i 4 x 1.0 GHz Cortex-A53) procesor i  Mali-T860MP2 grafika, što znači da snage i moći nikako neće nedostajati. Iako na prvi pogled 720p ekran (HD) možda ne deluje baš moćno, pogledajte to iz ugla performansi, koje će sigurno biti bolje zbog niže rezolucije. Inače, HTC One A9s nema loš ekran, da ne posmislite tako nešto, jer u pitanju je Super LCD dijagonale 5 inča, sa oko 300 ppi i Gorilla Glass zaštitom od grebanja.

Telo telefona izrađeno je od metala, ima isti onaj šmekersi dizajn koji je imao One A9, a tu je i čitač otiska prsta i dve verzije memorije - sa 2 ili 3 GB RAM i 16, odnosno 32 GB interne memorije. I kamera je dobila unapređenja, pa joj je omogućeno snimanje u RAW formatu, a od ostalih specifikacija izdvajamo veličinu pikesla ok 1.12 mikrona, otvor blende f/2.2 (28 milimetara), autofokus opciju, HDR i Full HD video sa do 30 fps. Prednja kamera, takođe, ima veličinu piksela od 1.12 mikrona, ali joj je rezolucija pet megapiksela, a otvor blende f/2.8.

Telefon dolazi sa podrškom za microSD kartice kapaciteta do 256 GB, 4G, NFC, GPS i Glonass vezu, a sve će pokretati baterija kapaciteta 2.300 mAh.

Ono što je najvažnije jeste da je najavljena značajno niža cena. Ako se HTC ne preceni ovo će verovatno biti jedan od najtraženijih modela svoje klase. Čekamo HTC One A9s da stigne na tržište i nadamo se najboljem (i za nas i za HTC).


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS