• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Telefon bez plastike (FOTO, VIDEO)

Autori mondo.rs Autori Jovana Josipović

Novi telefon SHINE LITE sad može da se kupi i kod nas.

 Telefon bez plastike (FOTO, VIDEO) Izvor: Promo/Alcatel/MONDO MobIT

Nakon uspešnog predstavljanja tokom sajma IFA, najvećeg sajma potrošačke elektronike u Evropi, SHINE LITE je sada dostupan za kupce koji žele da zasijaju sa pametnim telefonom koji kombinuje sofisticirani dizajn i odlične tehničke karakteristike poput senzora za čitanje otiska prstiju ili zabavnih foto aplikacija.

OVAJ Alcatel NEĆE kod nas, nažalost...

OGROMNA baterija, povoljna cena: Pixi 4 Plus Power

Inspirisan najnovijim dizajnom enterijera i arhitektonskim trendovima koji kombinuju staklo i metal, novi Alcatel pametni telefon spoj je metalnog materijala i 2.5D stakla na ekranu. Ivice su elegantno zakrivljene oslanjajući se na tehnologiju sečenja dijamanata što za rezultat ima da telefon lepo leži u ruci. Sa svim potrebnim karakteristikama, pametni telefon tanak 7.4 milimetra je takvog oblika da će zauzeti minimalni prostor u vašoj tašni ili džepu.

Pored toga, SHINE LITE obuhvata jedinstvenu opciju koja omogućava dodelu otisaka prstiju za 5 aplikacija koje možete pokrenuti odmah iz moda čekanja. Jednostavno postavite svoj prst na integrisani skener na poleđini telefona i pokrenite svoje omiljene aplikacije i igre u sekundi! Povrh svega, opcija otiska prsta štiti vašu privatnost pomoću aplikacije Safebox! Ovaj dodatni sloj zaštite onemogućava pristup vašim privatnim fotografijama, video zapisima i dokumentima u virtuelnom prostoru.

Alcatel pravi nove BlackBerry uređaje!

Uz dvojno blic sočivo od 13 MPx, Alcatel SHINE LITE obećava prirodnije osvetljene slike. Obogaćujući dodatno svoj portfolio fotografija, nasmešite se prednjoj kameri od 5 MPx sa blicom, da biste zasijali u punom sjaju. Opcija Faceshow omogućava nam da zabeležite smešne video zapise kombinujući vaše selfije koristeći brzi klik, dok će Splitcatcher funkcija pružiti mogućnost kreiranja prelepih foto kolaža. Ali to nije sve. Telefon SHINE LITE, takođe je opremljen Alcatel specijalnom opcijom Gesture Shot, koji inicira zatvaranje kamere svaki put kada prstima kreirate slovo V.

Shine Lite je dostupan u zlatnoj, beloj i crnoj boji po ceni od 24.000 dinara, a možete ga nabaviti u prodavnicama Gigatron i Handy.

Alcatel Shine Lite specifikacije:

- Android 6.0 (Marshmallow)
- 5 inča (1.280 x 720), 2.5D IPS ekran, Dragontrail zaštita s obe strane
- Četvorojezgarni MediaTek MT6737  (4 x 1.3 GHz)
- 2 GB uz 16 GB memorije, proširive sa do 128 GB microSD karticama
- 13 MPx poleđinska kamera, dual LED Flash, Full HD snimci @30 fps
- 5 MPx selfi (prednja) kamera, 720p @ 30 fps video
- 141 × 7q × 7.4 milimetr, 1’56 grama
- Skener otiska prsta, programiranje komandi prstima, metalno telo, 4G, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.2, GPS, Dual SIM
- 2.460 mAh
- Cena: 24.000 dinara.

Alcatel SHINE LITE le smartphone qui va vous faire briller
Izvor: Alcatel France.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS