• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

iPhone X nadvisio Androide u najvažnijim stavkama

Autor mondo.rs

Najmoćniji Apple telefon osvaja sve više simpatija. Sad i sve više zvaničnih priznanja.

Meet iPhone X — Apple
Izvor: Apple.

Ako tražite najbolju kameru za fotke - iPhone X! Ako tražite najbolji ekran na telefonu - iPhone X. Ako tražite najizdržljiviju bateriju - iPhone X! Verovali ili ne!

iPhone X je s 101 bodom krunisan kao najbolji telefon s kamerom za fotografisanje, ostavivši tako sve Android konkurente iza sebe na prestižnoj DxO Mark sklai. Ipak u ukupnom skoru je podjednak sa Google Pixel XL 2 smartfonom, koji ima lošiju foto, ali bolju video kameru. Ukupno je to 97 bodova.

iPhone X je krunisan i kao telefon s najboljim ekranom (OLED) među svim telefonima, smenivši na top pozicijama dosad neprikosnovene Samsung Galaxy i Note telefone. U svim DisplayMate Lab testovima iPhone X je jedini uređaj koji je dobio sve zelene ocene, koje označavaju top ili vrhunski domet. Čuvena laboratorija za testiranje ekrana dodelila je iPhone X telefonu „TOP TIER“ ocenu za kvalitet i upotrebljivost ekrana.

NAPOMENA: Ne smemo izgubiti iz vida vrlo važnu činjenicu, a to je da je Samsung napravio ovaj ekran, tako da i Samsung ima razloga da bude zadovoljan. Ekran je ujedno i najskuplja komponenta iPhone X uređaja, pogledajte!

iPhone X baterija izazvala je kontroverze - prvo, zašto samo 2.715 mAh, a drugo zbog dve baterije koje su „L“ slovom spojene u jednu. Ipak, prema testovima dokazalo se da samo LG V30 ima dugotrajniju bateriju od iPhone X baterije. Svi ostali telefoni, uključujući starije iPhone modele, iPhone 8 i poslednje Samsung telefone, imaju bateriju koja traje kraće tj. njena utonomija. Ipak, mana iPhone X baterije je to što se sporije puni - iako ima brzo punjenje, to nije na nivou današnjih Android konkurenata.

I kao što vidite, iPhone X zaista predstavlja nešto sasvim novo u iPhone svetu i prvi je uređaj koji je jedan-na-jedan sa Android konkurentima, makar. Ako vam je to dovoljno da u njega uložite do 2.000 evra, koliko se u Evropi prodaje verzija od 64 GB, onda znate u šta ulažete.

Ako je i vama ovo sumanuta ideja (dati toliko novca za telefon), onda svakako ova vest i nije bila za vas… Ono što je zanimljivo jeste činjenica da je iPhone X RAZGRABLJEN širom sveta, ali da je Apple ubrzao proizvodnju i da se čekanje svodi na tri do četiri nedelje, što je prihvatljivo. I na kraju, iPhone X je dokaz da svaka roba ima svog kupca ili više njih!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS