• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sajtovi za odrasle "eksplodirali": Svi traže nju!

Autor mondo.rs

Američka glumica najtraženija na golišavim sajtovima.

Britanski princ Hari i američka glumica Megan Markl tek što su se zvanično verili, a kraljevska porodica već ima problem zbog toga - britanski Mirror brzo se potrudio da pokvari dobro raspoloženje. Ovaj list kontaktirao je čuveni porno sajt PornHub, koji je otkrio da je pretraga za terminom „Meghan Markle“ eksplodirala odmah nakon objave veridbe (u ponedeljak).

Korisnici su je ukupo tražili oko tri odsto (posmatrajući sve pretrage), a najbizarniji termin vezan uz ime američke glumice i dobrotvorke je „Verenički prsten

Novost da se poznate lepotice predmet pretrage PornHub sajta nije naročita novost, ali kad nečije ime skoči za 1.500 odsto u pretrazi tako iznenada - to je veliki hit, kaže poznati sajt za odrasle. Buduća britanska „snajka“ najtraženija je u Americi, Velikoj Britaniji, Španiji, Nemačkoj, Belgiji…

Megan, koja se zapravo zove Rejčel, nikad nije snimila „kućni video“, ali su na sajtovima za odrasle nakačeni različiti isečci iz filmova u kojima je glumila, a u kojima je u krevetu ili slobodnije obučena.

Kao buduća princeza od nje se očekuje da bude dostojanstvena i skromna, pa u budućnosti ne bismo trebali da viđamo bilo kakve škakljive fotografije ili objave iz provoda, kako je to bilo do sada.

Nakon objave Mirror-ove priče, PornHub je objavio i blog zapis na ovu temu.

Princ Hari i Megan
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS