• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Konačno shvatili - znatno snizili cene telefona!

Autor mondo.rs

Predstavljena su dva nova Desire 12 modela vrlo atraktivnog dizajna. Ipak, najvažnije jeste to što su cene smartfona ove kategorije konačno pale!

U moru uređaja koji su sve skuplji i skuplji HTC je konačno shvatio šta bi trebalo da uradi i napravio lepe, solidno sposobne i jeftinije telefone!

HTC je sasvim iznenada, bez velike pompe najavio HTC Desire 12 i HTC Desire 12+ smartfone. Veći i moćniji HTC Desire 12+ koštaće do 250 evra, na nekim tržištima i 235, dok će HTC Desire 12 koštati od 185 do 199 evra. Imajući u vidu njihov hardver i pouzdanost HTC telefona, kao marke, ovo su više nego dobre cene i nadamo se da će to biti „okidač“ za bolju prodaju ovih telefona.

HTC Desire 12+ ima ekran dijagonale 5.99 inča, odnosa stranica 18:9, IPS matrice i unapređene HD rezolucije (720 x 1.440 piksela, oko 290 ppi). Telefon je Dual SIM i ima Android 8.0 Oreo bez dodatnih aplikacija i korisničkih dodataka, a hardver je baziran oko Qualcomm SDM450 Snapdragon 450 platforme. Tu je 32 GB memorije, 3 GB RAM, microSD do 400 GB, kao i sve uobičajene opcije za povezivanje, uključujući 4G i NFC. Na spisku podržanih opcija je i 3.5 mm audio ulaz, da odmah to razjasnimo!

Kamera pozadi je dvostruka, naravno, formirana od jednog sočiva rezolucije 13 megapiksela i drugog, za dubinu polja, rezolucije dva megapiksela. Podržan je fazni autofokus, HDR, fokusiranje na dodir i Full HD video snimanje u 30 fps. Spreda je kamera f/2.0, rezolucije osam megapiksela sa Full HD video snimanjem.

Ono što će definitivno izdvojiti ovaj telefon od svih iz segmenta je izuzetan dizajn - preuzet sa HTC U11 Life smartfona i U11 modela. U ponudi će biti siva i crna boja sa metalik odsjajem, a obe verzije nudiće i skener otiska prsta sa zadnje strane. Baterija je kapaciteta 2.950 mAh.

HTC Desire 12 ima ekran istog odnosa stranica, ali dijagonale 5.5 inča i iste, HD+ rezolucije. Sve ostale karakteristike su iste kao na prethodniku, uz razliku sledećih opcija:

- Kamera je rezolucije 13 megapiksela i druga, selfi, od pet megapiksela
- Procesor je Mediatek MT6739
- Nije podržan skener otiska prsta
- Kapacitet baterije je 2.750 mAh.

Zajedničke karakteristike Desire 12 i Desire 12+:

Nudeći slično iskustvo u dva različita pakovanja, 5.5 inča velik HTC Desire 12 i 6 inča velik HTC Desire 12+ su iznenađujuće tanki i udobni za držanje, iako imaju velike ekrane „od ivice do ivice“, odnosa stranica 18:9. Oba telefona imaju sledeće karakteristike:

- Veliki ekran koji je lak za rukovanje. Pregledniji YouTube, bogatiji doživljaj tokom igranja i gledanja filmova. Veći i bolji ekran omogućava vam da uživate u stvarima koje volite, dok je sve što vam treba na samo dodir daleko zahvaljujući funkciji „prevlačenje bilo gde”(swipe anywhere)

- Uvek brine o vama. HTC Sense Companion vam olakšava korišćenje uz Smart Alarms, koji inteligentno reaguje na vaš kalendar; Battery Saver, koji vas podseća da dopunite bateriju pre nego što krenete od kuće, kao i poboljšanje performansi brisanjem neželjenih fajlova i oslobađanjem dragocenog prostora

- Spoj lepote i vrhunskog stila. Prateći izvrsni Liquid Surface dizajn, koji je donela U11 serija, HTC Desire 12 i HTC Desire 12+ imaju zadnju stranu od izdržljivog akrilnog stakla sa novim, uglađenim izgledom koji će privući svačiju pažnju. Neprimetni okvir i prelepo zaobljene ivice odaju utisak luksuza, a dinamične boje naglašavaju vaš jedinstveni stil.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS