• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

iPhone XS Max je izdržljiv, ali ima jedan izdržljiviji

Autor mondo.rs

Pogledajte standardizovan test izdržljivosti dva staklena telefona.

iPhone XS Max vs. Galaxy Note 9 Drop Test!
Izvor: PhoneBuff

Čije staklo je jače? Čije staklo puca kasnije? Čije staklo je izdržljivije?

Galaxy Note 9 i iPhone XS Max su telefoni, koji će, pretpostavljamo u narednoj sezoni privući pažnju najvećeg broja korisnika, jer su Samsung i Apple“iskonske suprotstavljene strane“, čije su opcije slične, a u predstojećoj prazničnoj sezoni, opet pretpostavljamo, biće najtraženiji (ako im konce ne pomrsi svima Mate 20 Pro, ali o tom potom).

Jedan od najpopularnijih IT i mobilnih YouTube kanala, JerryRigEverything napravio je test, ali je njegov autor koristio “odokativnu“ metodu, odnosno slobodan pad sa visine krila, kuka, glave… Možete da pogledate i taj video svakako i saznate zašto se autor oduševio novim iPhone XS Max telefonom, ali smo pronašli još jedan, zanimljiviji video, takođe popularnog YouTube kanala - PhoneBuff - u kojem su Galaxy Note 9 i iPhone XS Max testirani na pad kontrolisanim, istovetnim uslovima.

Dakle, oba telefona su ispuštana sa iste visine i puštani su u slobodan pad iz istog položaja, pomoću mehaničkog držača, koji je podešen pre samog testiranja.

Ovi testovi pokazali su da je Samsung Galaxy Note 9 izdržljiviji od Apple iPhone XS Max telefona, ali je zanimljivije to da je Samsung telefon ostao potpuno funkcionalan i sa oštećenjima - kamera i ekran su radili normalno - dok iPhone XS Max to nije bio nakon serije padova.

Pogledajte video i ne zaboravite verovatno najtačniju konstataciju prvog pomenutog Jerry kanala - “Staklo je staklo i staklo puca“.

Vodite računa o svojim staklenim telefonima, ma koji da su.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS