• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Apple predstavio iPhone 11 sa “ringla kamerama“

Autor mondo.rs

Pogledajte šta sve novo donosi iPhone 11.

 Apple iPhone 11 premijera 10 spetembar Izvor: MONDO / Apple

iPhone 11 dolazi u aluminijumskom kućištu, u šest boja, sa najjačim staklom ikad upotrebljenim na telefonu. Podržan je Dolby Atmos zvuk, a ekran je Liquid Retina 6.1 ekran sa prepoznatljivim notch-om.

Kamera je puta dva, klasična i ultraširoka, sa boljom reprodukcijom boja i više svetla, koje prolazi do senzora. Istina je, kamere zaista izgledaju kao ringle, ali bitnije je kako rade, svakako. Kamera ima novi interfejs, kako bi se prilagodio ultraširokom snimanju i slikanju. Apple je u potpunosti preradio opcije portreta, koji su sad životniji, kvalitetniji i lepši, a čak je tu i portret za ljubimce!

Night mode ima poznate sisteme sakupljanja više kadrova tj. sličica u jednu zarad dobijanja oštrije, kvalitetnije slike sa više svetla. Ono što je prikazano na sceni zaista obećava.

Video snimanje podržava stabilizaciju novog tipa i 4K video snimanje, uključujući zum, prebacivanje između dve kamere, kao i korišćenje samo ultraširoke kamere. Tu je 4K u 60 fps, ultraspor mod snimanja, kao i uvek prisutan time-lapse.

Izvor: MONDO/Apple

Apple tvrdi da iPhone 11 snima najbolji video na svetu mobilnim telefonom, a to je omogućeno AI-jem, mašinskim učenjem i neprevaziđenom kombinacijom softvera i hardvera.

Prednja kamera i dalje ima sedam megapiksela, ali ima ultraširok kadar, a tu je i 4K video i slo-mo video prednje kamere, prvi put u mobilnom telefonu!

A13 Bionic je najbolji čipset ikad u telefonu i biće tako čak i kad se poredi sa Android telefonima i nakon dve godine, smatra kompanija, a Apple je rekao i da ima najbržu grafiku ikad na mobilnom telefonu. Prema rečima kompanije, a iskreno nisu daleko od toga, Android oduvek kaska za Apple čipsetovima i ima prednost u brzini i grafici već godinama.

Ovo je, bez sumnje Apple-ov najveći uspeh u čipset domenu do sada, objasnila je kompanija.

iPhone 11 će imati za sat više autonomije, nego što to ima iPhone XS i drugi iPhone telefoni.

iPhone 11 podržavaće i Wi-Fi 6, vodootporan je, ima bežično punjenje i još mnogo stvari, kako Apple kaže, ali o kojima kompanija nije pričala. Ne brinite zato - otkrićemo ih mi, samo se strpite za sada…

Cena je iznenađujuća - 699 dolara za model od 64 GB memorije.

Kako vam se čini novi Apple iPhone 11 za sada?

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS