• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jeftini iPhone će “potopiti“ povoljne Android uređaje

Autor mondo.rs

Sudeći po najavama - najjeftiniji iPhone će imati neverovatnu kameru i moćan hardver po neverovatnoj ceni i - svi će ga želeti!

 Jeftini iPhone će “potopiti“ povoljne Android uređaje Izvor: Promo/Apple

Svetski IT mediji puni su najava novog iPhone SE 2 modela, koji bi se mogao zvati iPhone 9.

Ovaj telefon je spiritualni naslednik iPhone SE telefona, koji se pojavio 2016. godine i imaće novi hardver, “ubistvenu“ kameru i cenu ispod 400 dolara, odnosno evra.

U cenovnoj klasi do 400 dolara tj. evra Android konkurencija je najjača i upravo taj segment Android ekosistema mogao bi da bude u problemima, ako novi iPhone 9 zaista bude imao specifikacije, koje inostrani sajtovi navode da će imati (BGR, CreativeBlog…), onda će mnogi potencijalni korisnici Android telefona zaista poželeti da uzmu taj iPhone.

Pročitajte i ovo

Spominje se zapanjujuća kamera, za telefon jeftiniji od 400 dolara tj. evra, najnoviji Apple A13 Bionic čipset, ekran dijagonale 4,7 inča, koji mnogi sad smatraju retro stilom, iako smo ga do relativno skoro regularno koristili na mnogim telefonima.

Apple bi trebalo da predstavi iPhone SE 2, odnosno Apple iPhone 9 već na proleće, ako koronavirus ne dovede do dodatnih odlaganja proizvodnje i ne bude prekida u lancu snabdevanja.

iPhone, sam po sebi, privlači veliku pažnju korisnika i bez obzira na to da li donosi inovacije i ne - korisnici ga kupuju. Ako se predviđanja i analitičara obistine i iPhone SE 2, odnosno iPhone 9 zaista bude iskorak u odnosu na Android konkurenciju što se cene i specifikacija tiče, sigurni smo da će to biti dovoljno da ne samo razdrma, nego i dobro prodrma tržište mobilnih telefona do 400 evra.

iPhone ima ime, koje je jače, nego bilo koje drugo u toj klasi i ispunjava ono što obećava da će da radi. Dobra kamera, možda neka inovativna boja kućišta i Apple će imati siguran hitu svom rukavu za još nekoliko sezona…

Šta vi mislite, da li Apple do 400 dolara može da napravi bum?

P. S. Apple je već imao sličan model, iPhone SE, koji je bio hit u svojoj cenovnoj klasi, a koštao je na početku životnog ciklusa upravo 399 dolara tj. evra ;)

iPhone 9 i iPhone SE 2 video (MobIT)
Izvor: iGeeksBlog

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS