• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najjeftinija konzola nove generacije potvrđena - sve nove igre, ali po najnižoj ceni dosad! (FOTO)

Autor Marko Čavić

Obična kutija potvrdila je internet šuškanja i samo postojanje jeftinije konzole sledeće generacije.

 Najjeftinija konzola nove generacije potvrđena - sve nove igre, ali po najnižoj ceni dosad! (FOTO) Izvor: MONDO / Microsoft

O postojanju nove Xbox konzole, koja će biti slabija od Xbox Series X, ali i daleko jeftinija i pristupačnija za igrače, koji žele da uskoče u svet next-gen gaminga, zna se samo na osnovu glasina.

Kompanija Microsoft još uvek nije zvanično obelodanila postojanje konzole kodnog imena Project Lockhart, ali zato imamo još jedno curenje informacija, koje potvrđuje njeno postojanje.

Ovoga puta je to sasvim obična kutija, koja je jasno potvrdila postojanje manje i jeftinije Xbox konzole, i to kutija novog kontrolera!

Iz nekog razloga, osvežena verzija Xbox kontrolera sa “robotski belom” bojom se na tržištu pojavila pre dolaska nove generacije konzola, a na samom pakovanju među podržanim uređajima stoji i spomenuta konzola - Xbox Series S. Zvanični naziv konzole je Xbox Series S, što možete videti na fotografijama i u videu ispod, koji dodatno potvrđuje autentičnost kutije.

Microsoft se još uvek ne oglašava po pitanju Xbox Series S konzole, osim planova za novi događaj ovog meseca, na kojem bi ona, navodno trebalo biti otkrivena. Nije poznato da li će konzola koštati samo 200 dolara (ili čak i manje), kao što određeni izvori tvrde, ali se zna da će performanse biti značajno niže od onih kod Xbox Series X. Ipak, to ne znači da neće biti next-gen igara na njoj, naprotiv, nego da neće biti podržane karakteristike kakve su otključan frejmrejt, 120 fps, recimo ili 4K rezolucija.

Uostalom, više izbora je svakako dobra stvar, jer svakako mali deo gejming zajednice ima hardver, koji igre može lagano da tera u 120 fps i/ili 4K rezoluciji.

Koju novu konzolu vi čekate s nestrpljenjem?

(Play! Zine / MONDO)

Xbox Series X - First Look Game Footage video (MobIT)
Izvor: Xbox

Xbox Series X - Quick Resume video (MobIT)
Izvor: Xbox

Xbox Series X - Loading Times video (MobIT)
Izvor: Xbox

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS