• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Posle više od 30 godina: Legendaran serijal video igara konačno stiže za računare, Konami spremio još jednu poslasticu!

Autor mondo.rs

Totalno neočekivano!

 Posle više od 30 godina: Legendaran serijal video igara konačno stiže za računare, Konami spremio još jednu poslasticu! Izvor: MONDO / Konami
Izvor: MONDO / Konami

Konačno! Dve legendarne igre japanskog proizvođača video igara, Konami, konačno stižu i na PC! U pitanju su Metal Gear Solid i Metal Gear Solid 2

Originalna video igra Metal Gear, kao i Metal Gear Solid i Metal Gear Solid 2: Substance će izaći za računar, ako je verovati tajvanskoj komisiji za ocenjivanje video igara.

Ovo nije prvi put da legendaran serijal izlazi za računare. Igrači su imali priliku da igraju Metal Gear Rising: Revengeance koji se drastično razlikovao od originalnih igara koji su više stealth igre, dok je Revengeance hack n'slash, kao i MGS V, Phantom Pain i Metal Gear Survive koji je katastrofalno prošao kod publike.

Treba istaći da se ove igre neće prodavati odvojeno, već u paketu koji će nositi naziv The Konami Collector's Series. On će posedovati sjajne igre kao što su: Castlevania, Castlevania 2 Simon's Quest, Castlevania 3 Dracula's Curse, Contra i Super Contra.

Svakako da su glavne zvezde ovog paketa igre iz MSG serijala, pošto PC igrači nisu imali priliku da igraju prve delove. Metal Gear je lansiran 1987. godine za MSX 2, potom je usledio Metal Gear Solid koji je izašao u septembru 1998. godine, da bi potom Metal Gear Solid 2: Substance bio pušten 2001. godine.

Evolucija serijala Metal Gear (MobIT)
Izvor: Andrew Louis

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS