• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Google omogućio da napravite "lični dnevnik", više nikada nećete zakasniti!

Autor mondo.rs

Sada je sve lakše!

 Google omogućio da napravite "lični dnevnik", više nikada nećete zakasniti! Izvor: MONDO / Samsung

Google je ažurirao svoj G Suite servis i aplikacije pošto se veliki broj korisnika žalilo na nedostatak osnovnih funkcija.

Jedna od njih je „to-do lista“ koja omogućava korisniku da sebi napiše zadatke ili listu kao kad pravite spisak za prodavnicu.

Sada je Google Task integrisan u Google Calendar na iOS i Android uređajima, pošto je ova funkcija postojala na desktop računarima. Korisnici mogu da dodaju nove zadatke na svojim kalendarima, kao i da pregledaju postojeća bez moranja da promene aplikaciju koja drži ostatak „rasporeda“. Pojaviće vam se znak + i kad kliknete na njega moći ćete da upišete šta imate tog dana.

Ako koristite Google Calendar i još uvek niste dobili ovu opciju, ažuriranja su tek počela, pa će najverovatnije nova verzija stići za nekoliko nedelja kod svih korisnika. Ovaj kalendar ima i funkcije koje olakšavaju rad istog, dodavanje slika, oblikovanje tekstova, obeležavanje datuma bojom (kako bi razlikovali sastanke), kao i obeležavanje korisnika (dobro za ljude koji imaju više naloga/mejlova), kao i podela svog rasporeda sa drugim ljudima. Oni će dobiti pozivnicu koja informiše da su dobili pristup vašem kalendaru.

Iz Google-a se nadaju da će njihova verzija kalendara moći da nađe svoje mesto na tržištu, pošto mnogi korisnici koriste osnovne kalendare koje dobijaju na telefonima. Stvarno začuđujuće da te opcije uopšte nije bilo u Google-ovom kalendaru, nije ni čudo što su pobrali kritike. Ipak, nikad nije kasno za popravke i napredovanje!

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS