• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Influenser (33) koji je tvrdio da je virus izmišljen umro od korone

Autor mondo.rs

Fitnes influenser Dmitrij Stuzhuk, koji je tvrdio da korona virus ne postoji, preminuo je od posledica COVID-19 u trideset i trećoj godini.

 Influenser (33) koji je tvrdio da je virus izmišljen umro od korone Izvor: MONDO / Instagram @stuzhuk_dmitriy

On se zarazio tokom boravka u Turskoj, a kako je objavio Sky News, kad se vratio u Ukrajinu testiran je, nalaz je bio pozitivan, pa je završio u bolnici.

Nakon osam dana lečenja pušten je kući, ali je nakon toga imao komplikacija sa srcem, a koje su, kako navodi pomenuta američka mreža, vezane za koronu.

Bivša supruga influensera, koji je promovisao zdrav život rekla je da je opet prevezen u bolnicu i to u teškom stanju i bez svesti. Ona je tokom 17. oktobra objavila da je preminuo. "Dimo više nije s nama, njegovo srce nije izdržalo", napisala je Sofija i dodala da su za njim “ostale samo drage uspomene, troje prelepe dece i dragoceno iskustvo“.

Njih dvoje su se razišli samo šest meseci pre nego što se on razboleo, imaju troje dece, a najmlađe ima devet meseci. Stuzhuk je prilikom prvog boravka u bolnici na Instagramu objavio sliku iz bolničkog kreveta. Napisao je da se jednog jutra u Turskoj probudio teško dišući, a vrat mu je bio otečen.

Želim s vama da podelim da sam se razboleo i želim da pošaljem upozorenje svima. Bio sam među onima, koji su mislili da korona ne postoji, sve dok se sam nisam razboleo. Korona nije tek kratkotrajna bolest, i nije uopšte bezazlena", napisao je uz objavljenu sliku na kojoj leži u bolničkom krevetu i prima terapiju kiseonikom.

U toj objavi na Instagram mreži napisao je i da su lekari insistirali da bude hospitalizovan i da će o danima provedenim u bolnici napisati poseban post.
"Bolnica je puna ljudi, neki su smešteni po hodnicima, nema hrane, nema toalet papira, nema pribora... Niko me na tako nešto nije upozorio. Stanje u zdravstvu u našoj zemlji zaslužuje posebnu objavu," napisao je i dodao da je njegovo stanje stabilno.

U trenutku smrti na Instagram mreži imao je gotovo 1,2 miliona pratilaca iz celog sveta, a njegove objave dostizale su i 100.000 lajkova.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS