• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo niste primijetili - Ronaldu više ne slavi golove uz "SIU": Ismijavali ga svi redom, Kristijano odlučio da promijeni!

Autor Nemanja Majstorović

Kristijano Ronaldo je na drugačiji način proslavio gol protiv Atalante.

 Kristijano Ronaldo proslavio gol na novi način Izvor: Profimedia

Mučio se i mučio Mančester junajted sinoć na meču protiv Atalante. Gubili su na poluvremenu 2:0, ali su u nastavku uspjeli da naprave potpuni preokret i da osvoje sva tri boda, automatski i sačuvaju Olea Gunara Solskjera na klupi.

Golove koje su Pašalić i Demiral postigli za italijanski klub "poništili" su Rašford, Megvajer i na kraju naravno Ronaldo u 81. minutu. Nije se vidio cijelu utakmicu Portugalac, a onda se u pravom trenutku našao na pravom mjestu i pogodio glavom na centaršut Luka Šoua, da bi potom i iznenadio navijače.

Možda će vas zanimati

Naime, navikli smo da Kristijano Ronaldo kada postigne važan gol skoči visoko, raširi ruke sa strane i poviče "SIU", međutim ovoga puta to nismo vidjeli od portugalskog napadača.

Nakon što je savladao Musoa, Ronaldo je otrčao ka korner zastavici i "proklizao" je na kolgenima.

Navijači koji su bili na stadionu nisu u prvi mah primjetili da je nešto drugačije, pošto ih je obuzeo osjećaj sreće, ali oni neutralni koji su utakmicu pratili putem "malog ekrana" primjetili su da je Ronaldo odstupio od svog uobičajenog načina proslave, tako da je na kraju sjedio na travi dok su mu prilazili saigrači.

Nije poznato da li je Ronaldo samo zaboravio kako slavi golove ili je to namjerno promijenio, možda baš zato što su ga navijači Aston vile ismijavali, kao i Andros Taunzend kome je i poklonio dres poslije meča sa Evertonom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC