• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ohi pogodio na debiju, Zvezda nije pobijedila: Stanković forsirao klince i pokazao novog lijevog beka!

Autor Dragan Šutvić

Crvena zvezda počela je seriju prijateljskih mečeva pred drugi dio sezone.

 crvena zvezda maribor 1 1  Izvor: Youtube/screenshot/Crvena Zvezda

Crvena zvezda odigrala je prvi meč na pripremama u Turskoj. Rezultat nije bio u prvom planu, ali su crveno-bijeli preko pojačanja iz Norveške uspjeli da poravnaju rezultat.

Ohi Omoižuanfo postigao je prvi gol u novom klubu i tako poništio prednost koju je Mariboru donio Ognjen Mudrinski, nekadašnji igrač crveno-bijelih. Rezultat iz 27. minuta bio je i konačan, a nastavak meča Stanković je iskoristio da kombinuje.

Možda će vas zanimati

Susret su crveno-bijeli završili sa 11 igrača koji vjerovatno neće imati često priliku da igraju zajedno. Na golu je bio mladi Gordić, u posljednjoj liniji Bakajoko, Đurić, Sanogo i Radulović, ispred njih kapiten Srnić i Stanković, na ofanzivnim pozicijama u veznom redu Živković, N. Mituljikić i Mustafa, a u napadu Pavkov.

Stankovića je obradovala igra mladih fudbalera kojima je ukazao šansu na kraju meča, ali je Zvezda bolje izgleda sa "prvim timom". U startnoj postavi našli su se golman Popović, defanzivci Gajić, Eraković, Pankov i Gobeljić, vezni igrači Krstičić, Stanić, Falko, Katai i Ivanić, kao i pomenuti Ohi koji je bio sam u napadu.

PRATITE TOK MEČA

KRAJ - Bez ijednog sekunda nadoknade, završen je meč Crvene zvezde i Maribora (1:1). Konačan rezultat postavljen je u prvom dijelu meča golovima Mudrinskog i Ohija.

87. minut - Serija kornera za Crvenu zvezdu, ali bez prave prilike za drugi gol na meču.

77. minut - Mirniji dio meča nakon što je Zvezda napravila brojne izmjene i priliku pružila mladim fudbalerima koji su na pripremama seniorskog tima.

IZMJENE: Dejan Stanković mijenja sedmoricu fudbalera. Na teren će Bakajoko, Đurić, Sanogo, Radulović, Stanković, N. Mituljikić i Mustafa. Iz igre su izašli Gajić, Pankov, Eraković, Gobeljić, Krstičić, Ivanić i Katai.

61. minut - Opasan udarac Aleksandra Kataija iz prekida, sa dvadesetak metara udaljenosti, završio je iza gola Maribora.

50. minut - Srnić! Dobro je šutirao rezervista Crvene zvezde, ali je golman ekipe Maribora nekako uspio da ukroti njegov u darac. U nastavku akcije Rišairo Živković nije iskoristio šansu.

Četiri izmjene napravio je Dejan Stanković na poluvremenu meča u Turskoj. U igri su golman Gordić, vezni igrač Srnić, kao i ofanzivci Živković i Pavkov. Van terena su Popović, Stanić, Falko i Ohi.

Nastavljen je meč!

Pogledajte gol Ohija:

Crvena zvezda - Maribor, gol Omoižuanfa
Izvor: YouTube/Arena sport TV

POLUVRIJEME - 1:1! Ekipa Maribora povela je preko Ognjena Mudrinskog u 19. minutu, dok je Ohi Omoižuanfo donio izjednačenje osam minuta kasnije.

35. minut - Falko! Mogla je ovo da bude odlična šansa za Crvenu zvezdu, ali je Italijan bio neprecizan iz prekida sa desne strane.

27. minut - GOOOL, 1:1! Na debiju u Zvezdi, Ohi Omoižuanfo trese mrežu. Izborio se za poziciju protiv Mitrovića, a zatim loptu poslao kroz noge golmanu Maribora.

26. minut - Katai! Bila je ovo opasna akcija crveno-belih, ali je udarac kapitena sa današnjeg meča otišao pored gola.

19. minut - GOL, 0:1! Nemoćan je bio Zoran Popović, veoma je snažno šutirao Ognjen Mudrinski i na taj način doneo prednost slovenačkom timu.

Izvor: YouTube/FK Crvena zvezda

15. minut - Samo jedna poluprilika Crvene zvezde i nešto veća kontrola lopte Maribora sve je što smo vidjeli u uvodnim minutima ovog meča. Pravih šansi još nema.

2. minut - Ekipa Maribora ima loptu u svom posjedu na samom početku ovog meča.

MEČ JE POČEO!

Podsjećamo, iz kluba su u međuvremenu otišli Aleksa Vukanović, Miloš Degenek i Marko Lazetić, uskoro bi mogao i Njegoš Petrović, dok su Milan Borjan, Gelor Kanga i El Fardu Ben sa svojim reprezentacijama. Nećemo danas vidjeti ni Kristijana Pičinija koji se borio protiv lakše povrede prethodnih dana.

Ipak, Zvezda igra u veoma kvalitetnom sastavu!

Tim Crvene zvezde: Popović - Gajić, Pankov, Eraković, Gobeljić - Krstičić, Stanić - Falko, Katai, Ivanić - Ohi.

Rezervisti: Gordić, Pavkov, Mustafa, Đurić, N. Mituljikić, Živković, Sanogo, Stanković, Radulović, Srnić, Bakajoko.

Tim Maribora: Jug, Alvir, Šturm, Sikošek, Antolin, Votson, Milec, Makoumbu, Mitrović, Mudrinski, Žugelj.

Rezervisti: Bergsen, Mutavčić, Tavares, Sirk, Gorenak, Repas, Uskoković, Klampfer, Seluki, Koderman, Vipotnik.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC