• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Borca posebno oduševljen jednom akcijom Real Madrida: Probaću nekog ovako da prevarim (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Šef struke Borca Tomislav Ivković bio je stručni konsultant utakmice između Reala i Mančester sitija (3:1) u revanšu polufinala Lige šampiona i bio je oduševljen posebno jednom akcijom "kraljevskog kluba".

 Tomislav Ivković posebno oduševljen jednom akcijom Real Madrida VIDEO Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Hrvatski trener sa klupe banjalučkog kluba je u analizi HRT-a naglasio da će pokušati da ovakvu akciju "prekopira" u banjalučkim crveno-plavima.

"Ovo je savršenstvo. Ovo nisam vidio nikada, ovako ću probati nekog prevariti tamo u prvenstvu. Izveli su uigranu akciju. Ko je to izmislio, svaka mu čast, bio to trener ili analitičar. Imali su stopostotnu šansu, utakmica se mogla prelomiti u tri poteza",rekao je Ivković.

U pitanju je prilika koju je propustio Vinisijus Žunior promašivši gol sa pet metara nakon što je dugačkom loptom Toni Kros pronašao Danijela Karvahala, a on iz prve proslijedio prema Brazilcu.

Pogledajte...

"Real ne smiješ nikada potcijeniti i nikad nisu mrtvi, pogotovo u Madridu", istakao je Ivković, a prenio HRT.

Madriđani su u sudijskoj nadoknadi golovima Rodriga (90, 91) napravili senzacionalac preokret i izborili produžetak, a potom i golom iz penala Karima Benzeme stigli do velikog finala - 3:1 (0:0).

"U 90 sekundi dva gola, cijela kompletna vezna linija je izašla standardna, ušli su klinci koji su izvukli, mislili smo, već izgubljenu utakmicu. Publika ih je podržala na nevjerovatan način. Kad i pogledamo pred kraj dvoboja ulazili su klinci koji su igrali u drugoj ekipi Reala, mladi, željni. Pokazali su nevjerovatnu odlučnost. Zaista na jedan fantastičan način izvukli su ekipu koja je bila na rubu ponora", dodao je šef struke Banjalučana.

Posebno je razumljivo pohvalio stratega "kraljevskog kluba" Karla Anćelotija.

"Anćeloti je prenio svoju igračku inteligenciju i iskustvo u trenersku karijeru. Postoji nešto između. Nema biča, nema previše opuštanja i ima savršenu komunikaciju s igračima i to se vidi na terenu. Rijetko sam kad to vidio kod Pepa Gvardiole, ali ga je prebacilo kao da je utakmica gotova. Njegovo ponašanje, grljenje igrača, smijanje, dalo je naslutiti da su dobili utakmicu prije kraja utakmice", podvukao je Ivković.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC