• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdin biser je Piksijevo pojačanje pred Katar: Talenat izabrao Srbiju - odbio zemlju u kojoj je živio 17 godina!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Mladi fudbaler se nakon tri reprezentativne selekcije u mlađim kategorijama priprema i za seniorski debi u dresu Srbije.

 Stefan Mitrović igra za reprezentaciju Srbije Izvor: MN PRESS

Fudbalska reprezentacija Srbije dobija pojačanje - nakon Srđana Babića koji će se naći na novom spisku selektora Stojkovića, tu će biti upisano i ime Stefana Mitrovića (19)! Mladi krilni fudbaler Crvene zvezde izabrao je da u seniorskoj karijeri igra za Srbiju, iako je u prethodnom periodu Kanada pokušavala da ga ubijedi da prihvati fudbalski pasoš te zemlje.

Zvezdino ljetnje pojačanje iz niškog Radničkog ipak će nastaviti u dresu Srbije, pa će nakon reprezentacija do 19, 20 i 21 godine obući i dres seniorskog tima. Tako će fudbalska reprezentacija Srbije u svom sastavu imati dvojicu igrača sa istim imenom, a daleko iskusnijem štoperu čija intervencija protiv Portugala je bila jedan od najbitnijih detalja kvalifikacija pridružuje se i mladi ofanzivac.

Možda će vas zanimati

O pozivu u nacionalni tim igrača koji je rođen u Kruševcu oglasio se njegov otac Ivan. On je na tviter profilu objasnio da će Stefan igrati za Srbiju iako je još kao beba otišao u Kanadu i vratio se tek sa 17 godina kada je pojačao Radnički iz Niša.

"Ponosan sam što mogu da kažem da je Stefan dobio poziv u A reprezentaciju Srbije. Snovi se ostvaruju. Takođe, želim da se zahvalim treneru Herdmanu iz Kanade što je više puta kontaktirao s nama i da poželim sreću reprezentaciji Kanade na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Bila je veoma teška odluka jer su obje reprezentacije pružile ruku u isto vrijeme, ali Stefan je predstavljao Srbiju u mlađim kategorijama i sada nastavlja tim putem. Nadamo se pozivu za Mundijal. Naprijed Srbija, naprijed Kanada", napisao je otac talentovanog fudbalera.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC