• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Usred meča legendi u Kataru saopšteno da je MIHA PREMINUO: Ono što je Materaci uradio je za svako poštovanje, ALAL VERA!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Sinišu Mihajlovića nisu zaboravili na Svjetskom prvenstvu u Kataru i meč legendi je prekinut.

 Legende na Svjetskom prvenstvu oprostile se od Siniše Mihajlovića Izvor: Profimedia/Twitter/TancrediPalmeri/Screenshot

Cijeli svijet zanijemio je poslije smrti Siniše Mihajlovića. Dugo se proslavljeni srpski fudbaler i trener borio sa teškom bolešću, ali treći put nije uspio da pobijedi zlokobnu leukemiju... Njegovo stanje se drastično pogoršalo prethodnih dana i bio je smješten u bolnicu u Bolonji, a tokom popodneva se Italijom prolomila vijest da srce nije izdržalo. Nije trebalo mnogo da vijest stigne na sve meridijane, pa se čula i za vrijeme utakmice legendi na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Na događaju koji služi poput uvertire za finale Svjetskog prvenstva, i na kome su bili prisutni velikani iz svijeta fudbala, potom je napravljen veliki gest koji nećemo zaboraviti ovim igračima, prije svih Marku Materaciju.

Čuveni italijanski fudbaler, koji je sa Mihajlovićem igrao u Interu, ujedno je i jedan od najboljih prijatelja njegovog kuma Dejana Stankovića, teško je podnio vijest koja je stigla iz Italije. On i ostale legende (Salgado, Snajder, Šimić...), ispisali su potom markerima na poleđini svojih dresova "Siniša 11". Na taj način su željeli da simbolično odaju pošto legendarnom fudbaleru i da ga sačuvaju od zaborava - kad se već FIFA još nije oglasila za vrijeme Svjetskog prvenstva.

Poslije toga je na video-bimu na stadionu na kome se igra meč legendi, postavljena i fotografija Siniše Mihajlovića. Svi igrači su minutom ćutanja odali počast velikom Mihi.

Pogledajte potresne scene iz Dohe kada su se oprostili od Mihajlovića:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC