• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LJEPOTICE PRAVE HAOS U REPREZENTACIJI FRANCUSKE: Žene golmana se ne podnose - jedna je otkrila detalje o sukobu! (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Za sada, njihov odnos nije uticao na dvojicu francuskih golmana, ali...

 Supruge fudbalera Francuske se ne podnose Izvor: Instagram/llorismarine_off/areola.marrion/printscreen

Fudbalska reprezentacija Francuske danas (16:00) će na Mundijalu u Kataru protiv Argentine braniti svjetsku titulu osvojenu prije četiri godine, ali situacija u timu uopšte nije dobra. Iako je Didije Dešan uspio da posloži kockice i tim opet odvede u finale Mundijala, problemi sa kojima se Francuzi suočavaju su ogromni. Kao što je to čest slučaj u fudbalu i ovdje su djelimično supruge reprezentativaca uključene u skandale.

Supruga rezervnog golmana Alfonsa Areole ne krije od javnosti da ne podnosi "koleginicu", ženu startnog čuvara mreže Uga Lorisa. Marion Areola i Marin Loris nisu u dobrim odnosima, a detalje tog "sukoba" ispričala je javnosti zašto između njih ne može da se razvije prijateljstvo. Ovo je Marion:

"Uopšte se nas dvije ne družimo iz jednostavnog i dobrog razloga - ta osoba će doći da s vama razgovara samo iz interesa. Evo vam jedan primjer: kada sam prvi put došla, nije me pozdravila, nije me ni primjećivala, a prije godinu dana kada je saznala da sam prijatelj s uticajnim ljudima u Londonu, dobila sam od nje poruku. Nisam joj odgovorila, jer ne podnosim takve ljude", ispričala je Marion Areola.

Supruga rezervnog golmana Francuske istakla je da je u odličnim odnosima sa nekoliko žena fudbalera, ali da je Lorisova supruga izuzetno nervira. Kao dodatak tome ona je ispričala i jednu situaciju u kojoj su se zajedno našli. Navodno, majka Alfonsa Areole željela je da se fotografiše sa dvojicom francuskih golmana, a Marin je tom prilikom pokazala da uopšte ne poštuje ženu koja je mnogo starija od nje.

Ovako izgleda Marin Loris:

Podsjećamo, selektor Dešan imao je velikih problema tokom turnira - čak petorica igrača su pod znakom pitanja za finale zbog virusa, a Olivije Žiru bi mogao da propusti meč zbog povrede. Takođe, Karim Benzema nije u sjajnim odnosima sa ostatkom tima i svima je laknulo kada je napustio kamp. Sve to moglo bi da utiče na aktuelne šampione.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC