• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlado Jagodić poslije poraza Sloge u Antaliji: Bolje sad da pravimo greške, veliki je dobitak što su svi nastupili!

Autor Dragan Šutvić

Trener Sloge Meridian odjavio je utakmicu sa kazahstanskim klubom.

 Sloga Jelimaj izjava Vlade Jagodića  Izvor: FK Sloga Doboj

Sloga Meridian poražena je od kazahstanskog Jelimaja rezultatom 3:1 u prvoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Antaliji, a jedini gol za dobojski sastav, sa bijele tačke u nadoknadi prvog poluvremena, postigao je Dejan Vidić.

"Iskoristili smo dva dana da igrači odrade četiri treninga. Ovo je period, u ovoj prvoj sedmici u Antaliji, kada očekujemo najveće napore. Današnja utakmica je pokazala da idemo dobrim putem, naravno ne rezultatski. Ja sam rekao da ne volim da mi ekipa gubi, ali bolje sad da pravimo greške kao što smo danas napravili. Skrivili smo penal, predali dva pasa u prvoj trećini terena i to je nešto što se nama dešavalo i u toku prvenstva i radićemo na tome, imamo dovoljno vremena", rekao je poslije meča trener Sloge Vlado Jagodić, nastavivši:

"Dobro je da sam uspio ono što sam najavio, a to znači da sam iskoristio ovu utakmicu da svi igrači nastupe. Tri golmana su branila, Šćekića nismo danas opteretili utakmicom, a ova trojica (Ajdin Žilić, Ilja Gučmazov, Elvir Trako, op.a.) su branili po trideset minuta. Samo je Grabež odigrao više od 45 minuta, tačnije 60, a svi drugi igrači su odigrali maksimalno 45 minuta i smatram da je veliki dobitak što smo danas to uspjeli da uradimo jer sam želio da svi ovi mlađi igrači dobiju priliku da nastupe."

Kako kaže, smatrao je, prilikom ugovaranja mečeva, da se radi o slabijem rivalu.

"Međutim, ovo je izuzetno jaka ekipa, Kazahstanci koji su ušli u ligu, promijenili predsjednika, ulagača i trenera i kad sam vidio da su 90 minuta odigrali u istom sastavu... Oni već imaju mnogo odigranih utakmica u ovom pripremnom periodu, iz tog razloga ovaj poraz ne gledam nimalo negativno. Pozitivno je da su svi odradili minute koliko su dobili, neko malo uspješnije, neko ne, adekvatno onoj situaciji u kojoj su oni trenutno."

U subotu i nedjelju će sa izabranicima ponovo odraditi po dva treninga, a za ponedjeljak je zakazan kontrolni meč sa poljskom Vislom Plock.

"To bi mogao da bude ovaj prvi mikro-ciklus gdje očekujemo najveće opterećenje. Vidjelo se danas da su igrači umorni, i ovo poprečni pasovi iz kojih smo primili dva gola vjerovatno su napravljeni iz tog razloga. Ne zamjeram mnogo igračima, ali ćemo morati da poradimo na tim detaljima", zaključio je Jagodić.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Ama kakav poraz, bitno je da su plaže i hoteli ful

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC