• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li on provocira Zlatana: Mislim da se Ibra malo PLAŠI povratka u Milan

Autor mondo.rs

"Sećam se trenutka kada me je Karlo Anćeloti ostavio na klupi za derbi. Tada sam shvatio da ne mogu da prihvatim još jednu takvu sezonu i povukao sam se", rekao je Maldini.

Eliminacijom u polufinalu Zapadne konferencije, posle još jednog burnog derbija Los Anđelesa, Zlatan Ibrahimović "proslavio" je 38. rođendan i izlazak iz dvogodišnjeg ugovora sa Galaksijem posle čega je Amerikancima poručio da MLS više neće biti isti.

Neće, jer je rešio da ode.

Jedino što i dalje nije rešio je – gde?

Možda će vas zanimati

I, dok ga Aurelio De Laurentis očekuje u Napulju raširenih ruku, a Siniša Mihajlović poziva da se oproba u Bolonji, slično je "Ibrakadabri" poručio i direktor Milana, Paolo Maldini. Međutim, rekorder po broju utakmica u crveno-crnom dresu (ali i Seriji A) izrazio je sumnju u Ibrahimovićevu želju da se vrati na "San Siro" posle ravno sedam godina.


"Ibrin povratak bi bio san snova iz mnogo razloga, ali mislim da u njegovoj podsvesti postoji mali strah od toga da ne bi bio dominatan kao onaj stari Ibra", rekao je Maldini za mrežu "Sky Sport Italia".

"Sećam se trenutka kada me je Karlo Anćeloti ostavio na klupi za derbi. Tada sam shvatio da ne mogu da prihvatim još jednu takvu sezonu i povukao sam se. Ne verujem da bi Ibra sebi dozvolio tako nešto, takođe", dodao je čovek koji je od 1984. do 2009. odigrao 647 utakmica za Milan i za to vreme osvojio pet titula prvaka Evrope i sedam prvaka Italije.

Zlatan Ibrahimović gestikulira hvatajući se za međunožje, LAFC - Los Anđeles Galaksi 4:3
Izvor: YouTube/Esporte Espetacular

Od Maldinijevog povlačenja, "rosoneri" su osvojili samo još jedan "skudeto", 18. u istoriji i to predvođeni Ibrahimovićem u sezoni 2010/11. Šveđanin je potom odigrao još jednu sezonu na "San Siru" i posle 56 pogodaka na 85 utakmica otišao u Pari sen Žermen, a potom i Mančester junajted, pa L. A. Galaksi.

Da li bi bio pojačanje za ekipu novog trenera Stefana Piolija? Svakako. Sastav koji je u sezonu uveo Marko Đampaolo, a pre dve nedelje preuzeo Pioli i debitovao remijem 2:2 sa Lećeom kod kuće postigao je ukupno osam golova na isto toliko utakmica u Seriji A i pred večerašnje gostovanje Romi na "Olimpiku" ima deset bodova.

Samo tri više od Breše koja je prva ispod crte.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Fh

Faca mu govori,koliko je normalan.Takvi su l.di bosanci

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC