• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučelić o neodlasku na derbi: Da izbjegnemo falusne balone, pljuvanje...

Autori mondo.rs Autori Sportski žurnal

Predsjednik Partizana Milorad Vučelić objasnio zašto nije uživo pratio 162. vječiti derbi, zabrinut zbog kvaliteta fudbala i navodi da nije pošteno da crno-bijeli plate uništene stolice u Ljutice Bogdana

 Vjeciti-derbi-162.-Crvena-zvezda-Partizan-Milorad-Vucelic Izvor: MN PRESS

Na najvećoj utakmici srpskog fudbala, koja je završena rezultatom 0:0, efektivno se igralo 28 i po minuta, zbog čega niko nije zadovoljan.

Možda će vas zanimati

Predsjednik Partizana Milorad Vučelić predstavu koju će vrlo brzo pokušati da zaboravi nije čak ni pratio uživo - odlučio je da ne bude na stadionu Rajko Mitić.

"Vrlo dobro znate zbog čega... Ako ne pamtite da smo jedanput bili zatvoreni u boks, da su iza nas sjedili navijači, jeb... nam majku i pljuvali, vrijeđali nas najviše na svijetu, da smo prolazili kroz 'toplog zeca' kad smo išli iz svlačionice, čekali 10 minuta da ih puste da izađu i da dođe policija da nas sprovede... Ako se sjećate onog balona sa penisom, falusom... Svaki put neka neprijatnost", naveo je u razgovoru za "Sportski žurnal" Vučelić.

Dodao je da je neodlazak bio jedan od načina u cilju smirivanja tenzija.

"Zašto bismo prebacivali pažnju na sebe i davali priliku za razne huliganske i druge vrste ispada, pritom, koji nisu iz daljine? Zar da me neko ošamari ili pljune, da neko ko sjedi iza viče, psuje majku – Partizanu i meni? Zašto bismo ih provocirali, tjerali ih na ta 'kreativna' rešenja balonima? Ovako je bolje...", naveo je Vučelić i jasno istakao da to nije značilo nepoštovanje protivnika.

"Ne, to nije bio znak nepoštovanja. Bez Partizana i Crvene zvezde nema srpskog fudbala!", naveo je čelnik crno-bijelih.

 On je dodao da su u Partizanu nezadovoljni.

"Mi smo nezadovoljni, vidim da je Zvezda zadovoljnija. Imaju razloge - plašili su se Partizana. Podbacili smo, odigrali slabo".

Vučelić je rekao i da u Humsku nije ispostavljen račun za 1.150 uništenih stolica na južnoj tribini.

"Fakturu nismo dobili, a ne bi bilo pošteno ni da Partizan plaća preko 10.000 evra za grijeh navijača. Međutim, ljude bi pijre svega trebalo da zabrine to što se igralo aktivno samo 28 minuta?!Za to nisu krivi igrači, atmosfera... Previše se značaja daje nus događajima, na margini, ne obraća se pažnja na centralno", istakao je Milorad Vučelić.

"Tužno je koliko se samo malo igralo. To je zbog načina arbitraže, previše faulova, duplo više nego na drugim, većim utakmicama, gubljenje tempa, seckanje igre. Pokvarilo je derbi. Nezadovoljni smo, ali naravno da smo igrali samo malo bolje, uspjeh ne bi izostao", zaključio je Vučelić.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC