• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta s "mikrofonkom": Da je "seče" ili "gaji" ćelijama iz kuka?

Autor Nikola Janković

"Obukao bih odelo i ošišao se", rekao je sada već 33-godišnjak, kojem je postavljeno isto pitanje kao i ostalim promoterima, Pjer-Emeriku Obamejangu, Aleksandru Lakazetu, Ektoru Beljerinu i Seadu Kolašincu.

 Frizura-Davida-Luiza-Mikrofonka-ide-ako-postane-fudbalski-trener-gaji-je-celijama-iz-kuka Izvor: Guliver, Laurence Griffiths/Getty Images South America

"Da, moj otac je rano oćelavio", priznao je David Luiz u jednom francuskom zabavnom programu, još kada je nastupao za Pari sen Žermen, da se pomalo plaši kako će njegova prepoznatljiva frizura izgledati za deset godina.

Možda će vas zanimati

Na pola tog puta, konkretno danas na promociji novog Arsenalovog dresa za sezonu 2020/21, najavio je i drugu mogućnost - da je ošiša!

Izvor: LAURENCE GRIFFITHS/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

"Obukao bih odelo i ošišao se", rekao je sada već 33-godišnjak, kojem je postavljeno isto pitanje kao i ostalim promoterima, Pjer-Emeriku Obamejangu, Aleksandru Lakazetu, Ektoru Beljerinu i Seadu Kolašincu.

"Na šta bi ličilo da ovako izgledam kao trener? Nijedan igrač me ne bi poštovao", obrazložio je, ali nedovoljno uverljivo, bar kada su saigrači u pitanju...

"Nema šanse da bi to uradio", obratio mu se Kolašinac i pogledao u kameru.

"To je jednostavno nemoguće, on je David! Svakako bi bolje izgledao sa ovom frizurom".

Beljerin, koji je i sam "pustio" kosu, ali sa sasvim drugačijim ishodom, ne veruje Brazilcu da bi uradio tako nešto.

"Nema šanse. To onda ne bi bio David Luiz, nego neko drugi".

Od kada se evropskom fudbalu predstavio u dresu Benfike pre punih 13 godina, lakše je bilo uočiti njegove uspone i padove u karijeri, fenomenalne i očajne igre, nego različite dužine i oblike popularne "mikrofonke" koju je nosio sa sobom iz kluba u klub.

Izvor: MICHAEL REGAN/GETTY IMAGES EUROPE

Nepouzdani štoper prefinjene tehnike nije nikad krio da je frizura važan deo života, što potvrđuje i izjava iz TV emisije koju smo pomenuli na početku.

"Znam da izgleda ludo, ali ja nisam lud. To je samo kosa...", pričao je Luiz te 2015.

"Malo me brine to što mi je otac ćelav, ali sam pronašao način da sačuvam svoju frizuru", dodao je i otkrio o čemu je reč.

Navodno, postoji "neki čovek"...

"Upoznao sam jednog doktora u Brazilu, koji je razvio sopstvenu metodu i mogu reći da je zaista nešto posebno. Potrebne su mu određene ćelije, koje vam izvadi odavde (pokazivao je na svoj kuk, prim. aut), posle čega vam ih ubrizga ovde (pokazao je ka temenu)".

Voditelja je, naravno, zaintrigirao odgovor, ali nije dobio više osim da se ordinacija nalazi u Dijademi, predgrađu najvećeg brazilskog grada, Sau Paula.

"Uradiću to, makar za deset godina. Verujem da će tada to biti solucija dostupna svakoj osobi koja se suoči sa gubitkom kose", pričao je i pogledao u pravcu voditelja, čiji se problem lako mogao uočiti na glavi.

"Trebalo bi i vi da probate", dodao je.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC