• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dok mu se žena porađala, on vodio Sergeja ka skudetu: Trudovi su trajali 38 sati, uspeo sam da osvojim i Ligu Evrope!

Autori mondo.rs Autori Bojan Jakovljević

Strast prema "Fudbal menadžeru" pomera granice.

 Dok mu se žena porađala, on vodio Sergeja ka skudetu: Trudovi su trajali 38 sati Izvor: Guliver, Marco Rosi - SS Lazio/Getty Images Europe

Met Penrous ima 24 godine, navijač je Brajtona i obožava igricu "Fudbal menadžer". Osim toga je i oženjen, a prinova u njegovoj porodici stigla je dok je on vodio Sergeja Milinkovića-Savića ka tituli! Kako?

Penrous je na dan kada je njegova supruga trebalo da se porodi otišao da gleda utakmicu Brajtona, tako da je ona morala sama da se odveze do bolnice. Kada je čuo da je porođaj počeo vozom je otišao prvo do kuće da pokupi - laptop!

Možda će vas zanimati

"Kada sam stigao u bolnicu otvorio sam laptop, a ona je samo rekla "tipični Met" i zakotrljala očima", priča budući osvajač "Skudeta", naravno u virtuelnom svetu. 

"Ona se porađala 38 sati, uspeo sam da odigram sezonu i po za to vreme. To je bila moja četvrta sezona u kojoj sam vodio Lacio. U prvoj sam bio treći, potom sam završio kao drugi i na kraju sam uzeo Skudeto. Na kraju sam u Laciju osvojio 2 titule, jedan kup, jedan super kup i Ligu Evrope", uzbuđeno je govorio Met Penrous.

Njegova supruga je navikla na ovo. 

"Uopšte se nisam nervirala jer je igrao igricu, jer je ovo bio dug i stresan porođaj. a sigurna sam da mu je to pomoglo da se on izbori sa svim tim. Prestao je da igra kada mi je bio potreban, ali ma koliko puta mu rekla da me to ne zanima, nije prestajao da mi govori kako igra njegov tim", priča Metova supruga Grejs

Na kraju se rodio mali Hugo, a kompanija koja proizvodi "Fudbal menadžer" je Metu poslala besplatnu kopiju igrice za sina. Sam Met ga je odmah promovisao u asistenta!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC