• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CSKA bez dva ključna igrača protiv Zvezde: Milutinov ispao poslije dva minuta, onda se povrijedio i dvostruki MVP!

Autor Dragan Šutvić

Crvena zvezda ide na megdan u Moskvu, a tamo ih čeka ranjeni CSKA.

 evroliga cska crvena zvezda dejan radonjić najava  Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je poslije pobjede nad Makabijem srušila i Žagiris na svom terenu, a sada za tim Dejana Radonjića slijedi sigurno najteži ispod od početka sezone. 

Ekipa je imala jedan trening posle meča sa Žalgirisom i otputovala je u Moskvu na megdan ekipi CSKA, koja kao i uvijek ima jasan cilj. Osvajanje pehara!

Možda će vas zanimati

''Idemo na put za Moskvu, na utakmicu protiv CSKA koji svake godine napada vrh i ima iste ciljeve. I ove sezone će biti tako. Već na početku su pokazali da su jedan od favorita za osvajanje Evrolige. Puni su kvaliteta, iskustva, trofeja i znamo da nas čeka težak zadatak. Moramo biti jako dobri da bismo im parirali'', rekao je pred put u Moskvu Dejan Radonjić. 

Njegovu ekipu od početka sezone muče povrede i razni pehovi, ali ekipa se polako kompletira. Sada idu na noge timu koji možda ima i više problema, jer dva ključna igrača neće igrati na ovom meču.

Sezona je za CSKA počela loše da gore nije mogla, poslije samo dva minuta igre u meču sa Olimpijom iz Milana povrijedio se Nikola Milutinov, a pred ovaj meč ekipa Dimitrisa Itudisa ostala je i bez Tornikea Šengelije zbog povrede ramena.

Sjajni Gruzijac je dvostruki MVP kola u ovoj sezoni Evrolige. Počeo je utakmicom sa Olimpijom gdje je bio solidan sa 7 poena, 6 skokova i 2 ukradene lopte, a onda je eksplodirao. 

Prvaku Evrope Efesu ubacio je 23 poena, a tome je dodao 4 skoka i 3 asistencije, da bi potom u ruskom derbiju protiv Zenita bio maestralan. Sa čak 33 poena vodio je svoj tim, a bio je blizu dabl-dabla jer je imao i 8 skokova. 

CSKA je posle povrede Milutinova reagovao i doveo nekadašnju NBA zvezdu Keneta Farida u svoje redove, ali sada je poslije startnog centra ekipa ostala i bez najboljeg krilnog centra. 

Protiv Zvezde će se ispod koša za minute boriti domaći igrači poput Antonova i Ivleva, uz rezervnog centra Džoela Bolomboja i Johanesa Fojtmana, a čeka se da se vidi i u kakvoj je formi stigao Farid.

Meč se igra od 19 časova.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC