• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dobio Zvezdu, a Partizan ga pregazio - objasnio je i zašto: Nije to isti tim, razlika je u pet ili šest igrača!

Autor Dragan Šutvić

Trener Albe Izrael Gonzales čestitao je Partizanu na velikoj pobjedi, a onda je uporedio mečeve sa dva srpska vječita rivala.

 trener albe poslije poraza od partizana  Izvor: Youtube/screenshot/ BC Partizan TV

Košarkaši Albe odigralu su jedno odlično poluvrijeme i nakon toga stali! Vodili su 44:42 na pauzi, a onda je Partizan razbio berlinski tim i došao do ubjedljive pobjede. Treća četvrtina u kojoj je četa Željka Obradovića ubacila 35 poena je presudila, a o tome je govorio i šef struke njemačkog tima Izrael Gonzales.

Naglasio je da su njegovi igrači previše razmišljali o sudijama i da nije bilo dovoljno fokusa kako bi se došlo do pobjede, ali je takođe istakao da je zadovoljan činjenicom da se njegov tim borio i da nije odustajao dao samog kraja. 

"Čestitam Partizanu, igrali su jako dobar meč, a pogotovo jako dobro drugo poluvrijeme gdje smo se mi mučili u napadu jer je njihova odbrana bila jako, jako dobra. Pomalo smo izgubili fokus, previše smo razmišljali o sudijama i moramo iz toga da naučimo da budemo fokusirani. Dobro smo igrali prvo poluvrijeme, ne u trećoj četvrtini, ali se nismo predali i to je jako bitno", rekao je na početku konferencije za medije Izrael Gonzales.

Prokomentarisao je i velike oscilacije u igri svog tima, kako iz meča u meč, tako i na samim utakmicama. Naglasio je da je svaki protivnik drugačiji, svaka utakmica je priča za sebe, a dodao je da su mečevi sa Crvenom zvezdom i Partizanom neuporedivi. 

"Svaka utakmica je drugačija. Na meču sa Crvenom zvezdom smo imali pet ili šest drugačijih igrača, sada smo imali drugačiji tim jer smo imali problema sa povredama i bolestima. Svaki meč je poseban, a Partizan je u trećoj četvrtini krenuo sa ogromnom energijom kojoj nismo mogli da se suprotstavimo", zaključio je Gonzales. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC