• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MEGA SE SELI IZ BEOGRADA: ABA derbi će igrati u svojoj staroj dvorani!

Autor Haris Krhalić

Košarkaši Mege završnicu sezone neće igrati u hali koju su koristili tokom sezone.

 MEga završnicu sezone igra u hali Pinki Izvor: MN PRESS

Košarkaši Mege su obezbijedili plej-of regionalne lige, pa sada rasterećeniji dočekuju ekipu Budućnosti 8. aprila od 19 časova, a utakmica neće biti igrana u Hali sportova "Ranko Žeravica" gdje je Mega igrala tokom cijele sezone. Meč će biti odigran u Sremskoj Mitrovici, u hali "Pinki", mjestu na kom je Mega prvi i jedini put pobijedila Budućnost u polufinalu Jadranske lige i prošla u finale u sezoni 2015/2016, a ulaz će biti slobodan, potvrdio je klub.

Mega je u Sremskoj Mitrovici igrala pet sezona od 2014. do 2019. godine, a povodom povratka u kultnu halu generalni direktor kluba Goran Cakić je izjavio da na ovaj način žele da izraze zahvalnost gradu zbog ustupanja hale.

"Sa velikim zadovoljstvom ćemo realizovati zajedničku ideju sa gradom Sremska Mitrovica i upravom hale PSC Pinki, da ovu utakmicu odigramo tu. Proveli smo pet nezaboravnih godina tamo. Zahvaljujemo Gradu, upravi i svim zaposlenima u PSC Pinki, kao i svima koji su nas bodrili tokom pet sezona koje smo proveli u Sremskoj Mitrovici i gdje smo se uvijek osjećali kao kod kuće. Nadam se da će i u subotu doći da nas podrže u velikom broju da se podsjetimo starih uspjeha i, nadam se, da ispišemo neke nove", izjavio je Cakić.

Mega u ABA ligi ima polovičan učinak 12-12 i zauzima šesto mjesto na tabeli, dok je budućnost na trećoj poziciji iza Partizana i Zvezde i ima utakmicu manje od Mege.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC