• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA superstar zbog ljepotice došao u Evroligu - Pešić otkrio detalje: "Odigrala je ulogu!"

Očekuje se da Serž Ibaka bude ogromno pojačanje za Bajern, a u Evropu je stigao zbog prijateljice Sindi.

 Serž Ibaka zbog prijateljice stigao u Bajern Izvor: Instagram/cindybruna/Printscreen

Utakmicom Crvene zvezde i Asvela zakazanom za četvrtak uveče u Beogradskoj areni počinje nova sezona Evrolige - elitni evropski klubovi boriće se za prestižan trofej, a čini se da će konkurencija biti izuzetno jaka. Tokom ljeta su se u Evropu "doselili" pojedini košarkaši koji su ostavili dubok trag u NBA, pa će njihovo pojavljivanje na parketima podići kvalitet takmičenju, ali i privući mnogo pažnje. Jedan od takvih je Serž Ibaka (34), kojeg je u evropsku košarku i minhenski Bajern privukla - barem delimično - i ljepotica Sindi Bruna (29).

U izjavi pred početak sezone u Evroligi o potpisu nekadašnjeg NBA igrača govorio je sportski direktor Bajerna Marko Pešić, koji je otkrio detalj o prijateljstvu poznatog košarkaša i prelijepe manekenke.

"Svakako je odigrala određenu ulogu. Ne znam koliko će često biti u Minhenu, ali to što joj je bliže, to je bolje. Upoznao sam je i mislim da se uklapa u naš klub. Radujem se što ću ih ponovo vidjeti u BMW Parku", istakao je sin Svetislava Pešića, dok je objašnjavao dolazak iskusnog košarkaša.

Serž i Sindi će svakako ima više vremena da se druže jer je kalendar u Evropi nešto lakši od onog u NBA gdje timovi moraju da putuju na duge turneje i često su odvojeni od porodice i prijatelja. To bi mogao da bude važan adut da Ibaka odigra fantastičnu sezonu u novom klubu, pod komandom Pabla Lasa, jednog od najboljih evropskih trenera. Pogledajte kako izgleda prelijepa Sindi o kojoj se priča u Njemačkoj:

Sportski direktor Bavaraca Marko Pešić objasnio je i da je Serž Ibaka tip košarkaša kakvog su u Bajernu dugo tražili na tržištu.

"Dugo smo čekali ovakav profil igrača. Tražili smo takvog igrača. Bilo je i malo sreće, nije bilo tako planirano. Doživljavam ga kao možda najprofesionalnijeg igrača s kojim sam imao zadovoljstvo da radim u Minhenu. Siguram sam da će nam biti od velike pomoći", rekao je bivši reprezentativac Njemačke.

Što se tiče Ibake, on je jedno od najzvučnijih imena koje će igrati Evroligu naredne sezone i vjerovatno je samo dolazak Kembe Vokera iz NBA u Evropu veći transfer od njegovog. Kao dugogodišnji reprezentativac Španije ima zlato sa Evropskog prvenstva 2011. godine i srebro sa Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine, dok je sa ekipom Toronta bio NBA šampion 2019.

Nakon kratkog igranja u rodnom Kongu preselio se u Španiju gdje je nastupao za Hospitalitet i Manresu, a Sijetl Supersoniksi uzeli su ga na draftu 2008. godine kao 24. pika. Franšiza se preselila u Oklahomu, gdje je on i počeo američki dio karijere tokom kojeg su se nizali nastupi za Orlando, Toronto, LA Kliperse i Milvoki. Tokom lokauta u NBA ligi dva mjeseca je nastupao za Real Madrid, u čijem dresu je 2011. godine odigrao šest mečeva u Evroligi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC