• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dođite dole, nećete nas vi tjerati iz Zvezde! Čović o "Uprava napolje": Sad snose odgovornost za svaki neuspjeh

Nebojša Čović govorio je o skandiranju "Uprava napolje" na meču Crvene zvezde.

 Nebojša Čović o skandiranju Uprava napolje Izvor: pink tv / screenshot

Crvena zvezda je doživela debakl u Istanbulu protiv Efesa (100:55) na "zatvaranju" Evrolige, a potom se i žestoko mučila na početku plej-of serije ABA lige protiv Studentskog centra. Zvezda je pobijedila 83:81 nakon što je Bogavac promašio šut za produžetak, ali navijači nisu oprostili tri loše četvrtine (Crnogorci u jednom trenutku vodili i 18 razlike) poslije čega su se sa tribina "Arene" začuli i povici "Uprava, napolje".

Predsjednik kluba Nebojša Čović gostovao je u Jutarnjem programu TV Pink i objasnio je da "treba biti strpljiv" jer je šok protiv Efesa uticao na igrače, dodajući i da se "već duže vrijeme protiv Zvezde vodi kampanja u medijima". Čović je rekao da je Zvezda najuspješniji klub na ovim prostorima od 2011. godine i da zato ne razumije nezadovoljstvo.

"Mislim da je taj poraz u Istanbulu bruka i sramota, ali trebalo bi više dana da odvojimo ako hoćemo da pričamo šta je sve to bruka i sramota. Neprekidna je kampanja da je Zvezda neuspješna. Neki uspješni duže vrijeme ništa nisu uradili, pa osvojili jedan trofej sa 60 miliona evra. Juče nam uvale neke ljude, da li su plaćeni ili ne ili imaju emotivni naboj bez aritmije, da viču uprava napolje. Nisu nas birali, neće nas tjerati napolje. Drugo, gdje da izađemo napolje, nek dođu dole i objasne nam kuda da izađemo? Naslušali smo se i nagledali tih priča", poručio je Čović.

"Od tog trenutka juče oni snose odgovornost za svaki neuspjeh košarkaškog kluba Crvena zvezda", poručio je prvi čovjek kluba sa Malog Kalemegdana dodajući da kod njega "nema nervoze" i da je poraz od Efesa, potom i loša partija protiv Studentskog centra, samo posljedica zanemarivanja psihološke pripreme.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC