• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sedmorica košarkaša nisu dovoljni da se osvoji Železnik

Autor mondo.rs

Oslabljena Primorska pala u trećoj i četvrtoj četvrtini, nakon što je na poluvremenu imala prednost.

 FMP - Primorska 77:65 ABAA liga Izvor: MN PRESS

Dileme gotovo da nije bilo, jer gosti iz Slovenije u beogradskom predgrađu nisu mogli da računaju na previše igrača. Samo sedam košarkaša Primorske položili su oružje pred ''Panterima''.

Počeo je dobro FMP, zatim se neko vreme i mučio sa raspoloženim rivalom, ali je na kraju duža klupa i svežina domaćeg tima odnela pobedu. Veoma važnu za rasplet na tabeli.

FMP - Primorska 77:65

Možda će vas zanimati

Biće zanimljivo u borbi za plej-of do samog kraja regularnog dela. Večeras su se u Železniku sastala dva tima koja još uvek gaje nadu da bi mogli da se nađu među četiri najbolja rima regionalnog takmičenja.

Domaćini su šanse za to nešto veće, pogotovo nakon pobede koju je ostvario nad desetkovanom ekipom Primorske, najprijatnijeg iznenađenja u prvoj polovini sezone ABA lige.

Već nakon prvih deset minuta su momci iz Železnika stekli prednost od pet poena, ali su do poluvremena uspeli da je izgube. Treća i četvrta deonica su u potpunosti pripale njima, pa je ekipa vladimira Jovanovića uspela da ostvari 10. pobedu u prvenstvu.

Najefikasniji igrač FMP-a bio je Stefan Đorđević sa 18 postignutih poena, a pratili su ga Aleksa Radanov koji je ubacio 15 poena, Duop rit sa 14 i Stefan Pot sa 12 poena.

Ipak, titulu najboljeg strelca na susretu ubedljivo je odneo košarkaš slovenačkog tima. Marko Luković je postigao 31 poen (4/6 za 2, 4/7 za 3, 11/11 bacanja), što nije bilo dovoljno za pobedu. U veoma skraćenoj rotaciji Primorske, gde su minute imala samo sedmorica igrača, istakli su se Aleksandar Lazić sa 12 i Alen Hodžić sa 10 poena.

Rezultate ranije odigranih mečeva, raspored preostalih utakmica i tabelu ABA lige pogledajte na linku.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC