• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ajzeja Tomas uzvraća Džordanu: Nikad nisam vidio igrača kao Lebrona!

Autor Milutin Vujičić

Da li to zaista misli ili uzvraća svom arhi-rivalu? Mišljenja su podijeljena...

 Ajzeja-Tomas-o-Lebronu-Dzejmsu-da-li-provocira-Majkl-Dzordan Izvor: Guliver, Harry How/Getty Images North America

Ajzeja Tomas i Majkl Džordan bili su rivali na terenu prije skoro tri decenije, ali "ratne sjekire" nisu zakopane, štaviše - ponovo su isplivale na površinu.

Povod je dokumentarna serija "The Last Dance", koja govori o posljednjoj sezoni Majkla Džordana u Bulsima, a poseban osvrt u prvim epizodama je i na rivalstvu koje je imao sa Ajzejom Tomasom koji je u to vreme bio član Detroita.

Možda će vas zanimati

"MJ" je ispričao da ni dan-danas nije oprostio Tomasu što su njegovi saigrači i on ranije napustili posljednju utakmicu finala Istočne konferencije jer su već bili poraženi, ne želeći da pruže ruku protivniku.

Ajzeja Tomas je govorio da je to bilo "uobičajeno za NBA" u to vrijeme, ali kada je Majkl Džordan to čuo, opsovao je i kazao da je to "gomila sr**a", dodavši da su igrčai Čikaga tri puta zaredom bili poraženi od Detroita - i da su svaki put čestitali na terenu.

Ponovo su "osvježene" priče da je Džordan zbog toga insistirao da Tomas ne ide na Olimpijske igre, na šta je nekada sjajni plejmejker odgovorio s osmjehom, da bi par dana kasnije ispalio "otrovnu strelicu".

Znao je kako da "bocne" Džordana i njegove navijače...

"Lebron Džejms je najnevjerovatniji košarkaš koga sam ja vidio. Uvijek sam govorio da je Karim Abdul-Džabar najbolji igrač svih vremena, ali ono što možemo da vidimo kod Lebrona Džejmsa - nikada nisam vidio nigdje!", naglasio je Ajzeja Tomas u jednom podkastu.

Ovih dana naravno traje debata o tome da li je Džordan zaista najbolji košarkaš svih vremena ili je to možda Džejms koji je obilježio prethodnih deceniju i po u NBA.

Kazao je da kod Lebrona cijeni što je fantastičan u svim segmentima igre, da kod njega možete da vidite i asistencije, skokove, poene, liderstvo, da je važno i ono što radi van terena, poručivši tako da je na strani zvijezde Lejkersa u nezvaničnoj anketi o najboljem ikada.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC