• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsjednik RS ponovo obišao gradilište za "Srpska open": Teniski turnir će biti odigran u vrhunskim uslovima (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i predsjednik Organizacionog odbora "Srpska opena" Bojan Vujić posjetili su gradilište infrastrukture za predstojeći teniski turnir.

 Milorad Dodik opet posjetio gradilište Srpska open Izvor: Srna/Borislav Zdrinja

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će sve biti spremno za teniski turnir "Srpska open" kao najveći sportski događaj u Srpskoj i BiH nakon olimpijade.

"Ovdje sam bio prije deset dana i sada vidim da građevinci finiširaju radove. Teren je pripremljen i ima dovoljno vremena da sve bude finalizovano", rekao je Dodik novinarima u Banjaluci nakon što je posjetio gradilište teniskog kompleksa za turnir "Srpska open".

On kaže da je interes za turnir ogroman i da Banjaluka i Srpska ovim dobijaju značajan sportski događaj.

"Veoma smo počastvovani što smo dobili mogućnost da organizujemo ovaj turnir. Sve što smo uradili dokaz je naše sposobnosti i umijeća, iako su rokovi za izgradnju bili kratki. Izgradili smo sjajan kompleks koji će ostati Banjaluci i sportskoj zajednici Srpske", rekao je Dodik.

On je naveo da će na centralnom terenu biti 6.000 sjedećih mjesta i da su stvoreni vrhunski uslovi za tenisere, a interes za kupovinu karata za turnir je ogroman.

Predsjednik Organizacionog odbora turnira "Srpska open" Bojan Vujić naglasio je da će Banjaluka i Republika Srpska dobiti fantastičan teniski kompleks i da će u Banjaluci biti veliki spektakl.

"Ovo što vidimo je nevjerovatno, a najvažnije je što građevinci radove izvode planiranom dinamikom. Siguran sam da će ovaj veliki teniski kompleks biti spreman. Prodaja ulaznica počela je danas, a u narednih nekoliko dana će o ovome biti više informacija", kaže Vujić.

Član Upravnog odbora Teniskog saveza Republike Srpske Saša Trivić rekao je da bi najveći dio građevinskih radova u teniskom kompleksu trebalo da budu završeni do ponedjeljka, 10. aprila.

Ljubitelji tenisa će na ATP turniru "Srpska open" od 16. do 23. aprila imati priliku da gledaju srpskog tenisera Novaka Đokovića, kao i veliki broj svjetskih teniskih zvijezda.

Osim Đokovića, u Banjaluci će igrati Andrej Rubljov, Stanislav Vavrinka, Borna Ćorić, Gael Monfis, Rišar Gaske, Fabio Fonjini, Laslo Đere, Filip Krajinović...

"Srpska open 2023" predstavlja ATP turnir iz serije 250, koji se nakon dvije uzastopne godine u Beogradu, ove godine održava u Banjaluci.

Dodiku je ovo bila već druga posjeta gradilištu na kojem će se održati turnir, a prvom prilikom je istakao da je "Srpska open najveći sportski događaj u istoriji RS"

(Srna)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC