• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Organizatori Srpska opena prezadovoljni: Igrači kažu da je ovo jedna od najboljih atmosfera u kojoj su igrali!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Banjaluka je pokazala da je opravdano dobila ATP turnir i da se opravdano borimo da vratimo turnir ovdje i naredne godine", rekao je direktor Srpska opena Đorđe Đoković.

 Srpska open - Igrači kažu jedna od najboljih atmosfera igdje Izvor: Mondo/Slaven Petković

Dok traje prvi polufinalni okršaj već imamo prve osvjača trofeja u Banjaluci – Džejmi Marej i Majkl Venus pobjednici su Srpska opena u konkurenciji dublova. Škot i Novozelanđanin savladali su Franciska Kabrala i Aleksandra Nedovjesova 7:5, 6:2.

Direktor turnira Đorđe Đoković pred polufinale govorio je o turniru i istakao da je prezadovoljan, kao i igrači koji su došli da igraju u Banjaluku.

"Jako je lijepo u Banjaluci naročito kad je ovako vrijeme. Vidjeli smo zaista i publiku koja je nevjerovatna. Imamo fer i korektnu publiku koja umije da podrži svog favorita, ali isto tako da i nagradi dobrim aplauzom i onog na drugoj strani mreže. Mnogi igrači su rekli da je ovo jedna od najboljih atmosfera u kojoj su igrali, zaista Banjaluka je pokazala da je opravdano dobila ATP turnir i da se opravdano borimo da ga vratimo turnir ovdje i nadam se da ćemo uspjeti u tome", rekao je Đorđe Đoković.

On se osvrnuo i na parove polufinala u kojem đemo gledati srpski derbi između Dušana Lajovića i Miomira Kecmanovića.

"Imamo srpski derbi u polufinalu i naravno da ostaje žal za mnoge što nema Novaka u njemu , međutim turnir se nastavlja. Turnir je jako uspješan i imamo jednog zagarantovanog srpskog tenisera u finalu. Imamo u drugom polufinalu Andreja Rubljova kao šestog igrača svijeta i nadu svjetskog tenisa Aleksa Molčana, kao iznenađenje. Ipak on je već igrao sjajno u Beogradu finale i pokazao odličnu formu. Imamo u polufinalu četiri igrača koji su sjajni momci prije svega i drago nam je što ćemo imati lijep dan. Nadam se da će publika prepoznati i napuniti tribine da još jednom pošaljemo lijepu sliku iz Banjaluke. Bila bi grehota da ovo ne iskoristimo i pošaljemo pravu poruku da imamo šta da pokažemo", poručio je direktor Srpska opena Đorđe Đoković.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC