• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Da te čujem sad, majstore!" Evo sa kim se Novak svađao cijeli meč - ućutkao ga za sva vremena! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković ga je još tokom meča fiksirao navijača koji ga je provocirao.

 Novak Đoković svađao se sa navijačem Izvor: Sportklub/Screenshot

Novak Đoković dobio je bitku sa Stenom Vavrinkom (6:3, 6:1, 7:6), čuvenim "policijskim časom" u Londonom, ali i sa bezobraznom publikom. U danu kada je obilježavao deset godina nepobjedivosti na Centralnom terenu, Đoković je dobio novog rivala na tribinama koji ga je provocirao u najvećem dijelu meča, a posebno u trećem setu kada je Vavrinka "dodao gas" i nadao se da će Nole pogriješiti.

Nakon što je Đoković poveo 3:2 u trećem setu, jedan navijač je vrlo glasno proslavljao njegove greške, nakon čega ga je Srbin "fiksirao" na tribinama i obratio se sutkinji da to reguliše. Čak je odgurnuo i kameru dok je odlazio na svoje mjesto, međutim situacija se nije popravila do posljednjeg poena na meču.

Naravno da Đoković to nije zaboravio, nego je upravo u ovog navijača pogledao na kraju susreta i pokazavši prstom na uho jasno mu stavio do znanja da sada "krešti koliko hoće". Takođe, Džon Mekinro, koji komentariše utakmicu za američko tržište, kazao je da taj navijač "bolje da ćuti nego što ga nervira", pošto je mnogo puta u dosadašnjem toku Novakove karijere vidio kako ga upravo ovakve stvari "raspale".

Na kraju meča, Nole je odmahivao prstom i još jednom pokazao publici da ne dozvoljava da se ostvari prognoza dobrog dijela njih, a to je da Nole završi takmičenje poslije treće runde - jednostavno, predobar je na Vimbldonu da bi dopustio bilo kakvo iznenađenje.

Dobro je poznato i da Đoković "ima istoriju" sa publikom na Vimbldonu, što nije iznenađenje ako se uzme u obzir da nije naročito popularan u britanskoj štampi koja gleda da ga "ocrni kako stigne", ali i da se posluži svim mogućim tehnikama kako bi sačuvali status Rodžera Federera, rekordera ovog turnira.

Novak je na četiri meča od mijenjanja istorije i upisivanja sebe "zlatnim slovima" u istoriju Vimbldona pošto mu tačno toliko nedostaje da peti put uzastopno podigne pehar, a osmi uzastopni. Sljedeći protivnik je Hurbert Hurkač.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:45
Srđan Đoković slavi Novakovu titulu
Izvor: Privatna arhiva
Izvor: Privatna arhiva

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC