• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Horoskop za početak jula najavljuje vrele nove ljubavi! 

Autor Dragana Božić

Evo kako će Venera u Lavu uticati na svaki znak horoskopa kada je u pitanju ljubav!

 Horoskop za jul 2021 Izvor: YouTube/MovieClipsTrailers

Venera je ušla u Lava 27. juna i ovo je period koji astrolozi nazivaju vatrenim za ljubav, veze ili nove romanse, ali i odnose s drugim ljudima iz naše okoline.

"U ovom tranzitu, osjećaćemo se neustrašivo i spremno da istražimo sve vezano za čulna zadovoljstva", kaže astrolog Liza Stardast.

"Ovo nije trenutak da budemo stidljivi ili uzdržani, jer će na svaki znak uticati isto. Svi ćemo biti u potrazi za zadovoljstvom kroz koje ćemo ostvariti i značajnu povezanost s drugim ljudima", objasjila je ona.

Astrolozi, dodaje Stardastova, ovaj tranzit nazivaju "najseksepilnijiim u godini". Pročitajte i detaljni ljubavni horoskop za ljeto!

"Primjetićete da prosto zračite, da se osjećate samopouzdanije nego ikada i to će okolina i primjetiti. Lav je jedan od znakova koji imaju najviše samopouzdanja i daje nam snagu da budemo uzbudljivija verzija sebe", rekla je ona.

Lav vlada našim srcem i varnice će letjeti!

"Veze će biti vrele, uzbudljive, ponekad će nam se činiti i da imamo previše prilika za 'akciju'! Čak i ako ste već u vezi, osjetićete novu privlačnost prema partneru", rekla je ona.

Ako niste u vezi, ovo je čas da se zaletite u novu romansu sa osobom o kojoj dugo razmišljate.

"Ako dugo gajite osjećanja prema nekome i niste mu rekli, kucnuo je čas da im otkrijete svoju požudu", rekla je astrolog Narajana Montufar.

Venera u Lavu je vatrena, ali planeta akcije i želje, Mars, napraviće konjunkciju s njom 13. jula što će ljubavne avanture dodatno pogurati ka novim dimenzijama.

"Ove dvije planete sreću se jednom u dvije godine, posljednji put se to dogodilo u avgustu 2019, ali u znaku Djevice. Sada će nam donijeti romantično ljeto puno vatrene energije, i za mnoge će sada započeti odnosi trajati mnogo duže nego što misle", rekla je Montufar.

Astrolog Lesli Hejl, međutim, upozorava da će se ova energija prenijeti i na svađe!

"Riječi ili djela odjednom će biti pod električnim nabojem, ista vatrena energija iz ljubavi biće primjenjena i na njih. Sve odnose, ljubavne ili prijateljske, doživljavaćemo mnogo intenzivnije zbog čega su velike šanse da ozbiljno shvatamo čak i sitnice", rekla je ona.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop