• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teatar fest nastavljen uz predstavu "Čarobnjak"

Autor mondo.ba

U ponedeljak, drugog dana Teatar festa Petar Kočić u Banjaluci, na Velikoj sceni NPRS glumci Narodnog pozorišta Sombor izveli su predstavu "Čarobnjak", po tekstu Fedora Šilija, a u režiji Borisa Liješevića.

 Teatar fest nastavljen uz predstavu "Čarobnjak" Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Predstava govori o životu Tomasa Mana, a radnja komada obuhvata period od 1891. godine, kada je Tomas Man bio đak i imao petnaest godina, do 1949. godine, kada je njegov sin Klaus izvršio samoubistvo.

U predstavi igraju Saša Torlaković, Svetozar Cvetković, Radoje Čupić, Tatjana Šanta Torlaković i Marko Marković, scenograf je Miša Keskenović, kompozitor Aleksandar Kostić, a kostimograf Mirna Ilić.

Sinoć je organizovano i veče sa članovima ansambla Narodnog pozorišta Sombor, a sponzor i domaćin večeri bila je Hypo Alpe Adria Banka.

U sklopu pratećeg programa Teatar festa na sceni "Petar Kočić" u ponedjeljak je održana promocija knjige "Kad je svet imao brkove" autorke Ane Radmilović. Knjiga je posvećena njenom ocu, velikom glumcu Zoranu Radmiloviću, a sama autorka predstavila je ovo djelo.

Danas, na sceni "Petar Kočić", u sklopu Teatar festa, sa početkom u 18 časova održaće se promocija Časopisa za pozorišnu umjetnost "Scene". Časopis će  predstaviti Selimir Radulović i Luka Kecman.

Na Velikoj sceni NPRS sa početkom u 20 časova biće izvedena predstava "Čudo u poskokovoj dragi", Satiričnog kazališta Kerempuh Zagreb.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop