• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božo Vrećo: Ništa od Koštane, imam epilepsiju!

Autor mondo.rs

Božo Vrećo povukao se iz predstave Kokana Mladenovića, manje od nedjelju dana prije premijere!

 Božo Vrećo: Odustajem od Koštane, imam epilepsiju! Izvor: MONDO, Stefan Stojanović

Sarajevski pjevač umjetnik Božo Vrećo, frontmen grupe Halka, objavio je na Facebooku da ipak neće biti dio pozorišne predstave koju režira Kokan Mladenović.

"Dragi moji, posljednjih dana tokom proba, desile su se neke za mene jako stresne situacije, koje su uticale na moje zdravstveno stanje. Hitno se vraćam kući u Sarajevo. Neću biti dio predstave jer je moje zdravlje narušeno i bitnije od svega ostalog, imam epilepsiju. Siguran sam da ćete razumjeti jer se ne osjećam dobro", napisao je Božo, koji je za potrebe predstave obrijao bradu po kojoj je bio prepoznatljiv.

"Večernje novosti", s druge strane, pišu da je Vrećo poslije razmirica sa rediteljem na subotnjoj probi u Tivtu, gdje se ansambl nalazi već tri dana, u nedjelju oko tri sata ujutru, u tajanstvenoj crnoj limuzini krišom napustio hotel i vratio se u Sarajevo. Prethodno se nije ni pozdravio sa rediteljem niti bilo s kim od glumaca.

Premijera "Koštane" u kojoj je trebalo da muškarac igra naslovnu rolu biće održana po planu, na festivalu Purgatorije u Tivtu, petog avgusta. Vreću će vjerovatno zamijeniti Emina Elor, koja je već igrala Koštanu i za tu ulogu bila nagrađena Sterijinom nagradom, pišu beogradski mediji.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop