• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Youtube zvijezde iz regiona stižu u Banjaluku

Autor mondo.ba

Banjaluka će 28. i 29. aprila biti domaćin najvećim zvijezdama regionalne Youtube scene.

 Balkan Tube Fest Banjaluka Izvor: MONDO portal.
Ilustracija.
Izvor: MONDO portal.

Nakon što je tri puta do poslednjeg mjesta napunio beogradski Sava Centar, a potom i sarajevsku Skenderiju, Balkan Tube Fest powered by Fanta stiže u Banjaluku.

U dvorani Borik tokom dva dana preko 80 najpopularnijih jutjubera družiće se sa svojim fanovima, igrati se, odgovarati na pitanja koja sve zanimaju, govoriti o važnim temama za živote mladih ljudi u regionu…

Baka Prase, Ruža Rupić, Vanimy, Lea Stanković, Andrija Jo, PCAxe, Mila Antonović, Nedim, Irina Živković, Neki Jutuber, Nađa Stanojević, Huligani iz Gimnazije, Va Vana, Totemia, Emilija Milojević, Anastasija Grujić, KovalskA… samo su neki od učesnika koji vas očekuju na Balkan Tube Fest powered by Fanta u Banjaluci.

Pored svih njih, na Balkan Tube Festu pojaviće se i najpoznatiji neurohirurg sa ovih prostora, prof. dr Danica Grujičić, koja će mladima govoriti o štetnosti droge, kao i ambasador EU u BiH, koji će sa Youtuberima učestvovati na panelu “Say no to hate”.

Ulaznice se ovaj događaj mogu se kupiti na KupiKartu.ba po cijeni od 10 (regularna) i 20 KM (fan pit), širom BiH i regiona, Trgu Krajine, a na sam dan festivala prodavaće se u Boriku, gdje se BTF i održava.

"Iskustvo sa prethodnih Balkan Tube festivala nam govori da je najbolje da nabavite svoju ulaznicu na vrijeme, jer je interesovanje ogromno - u Sarajevu je ispred ulaza ostalo više od 1.000 ljudi, budući da su tada karte rasprodate sve do posljednje", kažu organizatori.

Više informacija o BTF potražite ovdje.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS