• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Održana svečana promocija našeg portala

Autor mondo.ba

Svečana promocija portala Mondo.ba održana je u utorak uveče u Banjaluci, pred velikim brojem kolega, saradnika i uglednih gostiju iz različitih branši.

 Održana svečana promocija našeg portala Izvor: MONDO

Prisutni su imali jedinstvenu priliku da se na licu mjesta uvjere u brzinu, efikasnost i ažurnost portala, a riječi hvale nisu izostale ni za dizajn i stil, na koje smo posebno ponosni.

Izvor: MONDO

Pohvale su nam stigle i od izvršnog direktora za marketing i prodaju kompanije m:tel, Đorđa Mišića.

“Kompanija m:tel konstantno i svakodnevno radi na unapređenju komunikacije, kako među korisnicima, tako i sa širom javnosti. Izuzetno smo ponosni što od nedavno korisnicima možemo da ponudimo m:blog, m:agazin u printanom izdanju, a sada i redizajnirani Mondo. Pohvalio bih novi izgled Monda, jer mislim da će i mnogi od vas koji do sada to nisu, da koriste upravo ovaj wap portal na svom mobilnom telefonu, ali i ostalim uređajima, jer ste na taj način u svakom trenutku na izvoru informacija o bilo kojoj oblasti koja vas zanima. Mondo ekipi želim da budu još bolji, brži, i da imaju dobru posjećenost.

Mi kao kompanija i dalje ćemo se truditi da obezbjeđujemo dobru međusobnu komunikaciju svima, informisanost, ali i dobru zabavu. I večeras smo zbog toga ovdje i nadam se da ćete uživati u nastavku večeri…”, istakao je Mišić.

Prisutnima se obratio i Igor Žeželj, prvi čovjek kompanije Wireless Media.

"Danas je za nas veoma važan dan jer smo zaokružili regionalni koncept MONDO portala koji je dostupan na svim platformama u Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori. MONDO je među prvih pet njuz portala u Srbiji sa 10 miliona jedinstvenih posjeta i preko 40 miliona otvorenih strana mjesečno. O kredibilitetu i načinu rada najbolje govori podatak da smo tokom majskih poplava bili portal sa najvećim rastom posjeta. Naše ambicije su velike i ovdje u BiH!", rekao je Žeželj i istakao da posjetioci od MONDA mogu očekivati pomjeranje granica u svakom smislu.

"Očekujte puno o sportu, tehnologiji, filmu, muzici..., ali isto očekujte da ćemo biti produžena ruka u borbi za društvenu odgovornost koju kompanija M:tel sprovodi dugi niz godina. Bićemo uvijek u zaštiti svih vrsta manjina i uvijek protiv bilo koje vrste nasilja. Hvala M:telu i Telekom Srbija Grupi na predivnom desetogodišnjem partnerstvu! Uživajte sa nama!".

Izvor: MONDO

Zanimalo nas je i šta o našem portalu misle kolege novinari.

“Drago mi je da je i domaća ekipa Monda napokon dobila punu verziju sajta, jer se to nekako dugo i očekivalo, i podrazumijevalo. Još mi je draže jer se radi o novinarima čija kolegijalnost i profesionalnost nikada nisu bili upitni”, kaže novinar Nezavisnih novina Savo Drakulić.

Prema njegovim riječima, medijska scena BiH dobila još jedan konkurentan i kvalitetan, ali i relevantan i ozbiljan medij na čije informacije i dalje svi možemo da se oslonimo.  

“S obzirom da pratim i rad "starijeg brata" iz Srbije, a odnedavno i iz Crne Gore, prijatno sam iznenađen brojem sekcija koje mondo.ba ima da ponudi čitaocima, u odnosu na prva dva. Brzina, taj faktor koji je danas često presudan u online novinarstvu, definitivno je odlika novinara mondo.ba portala uz već dokazan kvalitet. Čestitam mondo.ba timu na novom i sigurnom koraku i želim da on bude samo jedan u nizu!”, dodao je Drakulić.

Ni novinarka ATV-a Dijana Radulj nije imala primjedbi na naš rad. Naprotiv.

“Mondo volim zato što ste dovoljno informativni, super dinamični, šareni i zanimljvi. Volim način na koji nas vodite kroz dan. Moderni ste, drugačiji od drugih, a osim što tako pišete trebate nam i češće slati ovako divne pozivnice”, otkrila nam je Dijana.

Izvor: MONDO

Mondo.ba je prilagođen svakom uređaju – svejedno je da li nas čitate sa računara, laptopa, tableta ili telefona, kvalitet i preglednost našeg portala su uvijek isti. Na raspolaganju su vam i naše besplatne aplikacije za Android IOS.

Lansiranjem portala Mondo za BiH zaokružena je regionalna Mondo priča.

Uživajte u surfanju!

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Milos

Baravo Mondooo! Najboljiii!!!

zmiuga

Nek` vam je sa srecom! P.S. Najbolji ste :D

RECENZIJE

TIPS & TRICKS