• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Još jedna premijera u "Jazavcu"

Autor mondo.ba

Kraj sezone Gradsko pozorište "Jazavac" obilježiće "Sedmicom Studija Jazavac", ali i premijerom predstave "On Air".

Tokom "Sedmice Studija Jazavac" mladi članovi Studija će javno prikazati vježbe koje su radili tokom 10 mjeseci sa svojim predavačima. Za njih, to predstavlja veliku sreću, jer su i odabrali pozorišnu umjetnost kao hobi, da bi se, nakon višemjesčnog rada, predstavili i publici.

Veliki ponos Gradskog pozorišta Jazavac je upravo Studio Jazavac, koji broji više od 100 članova. Pored ogromnog zadovoljstva koje im pruža rad sa djecom, ujedno je i velika odgovornost pružiti i prenijeti sva znanja iz oblasti umjetnosti i kulture uopšte.

"Naš je cilj da djeca koja pohađaju Studio Jazavac, sutra budu ponosna što su bili članovi našeg Studija, da se edukuju i nauče sve što je potrebno kako bi u budućnosti bili veliki ljudi sa mnogo znanja o pozorištu, književnosti, plesu, muzici...", saopšteno je iz ovog pozorišta.

Od 11.6. premijerom predstave „On Air“, III generacije Studija Jazavac, započeće Sedmica Studija Jazavac, i trajaće do 17.6. kada će publika moći da posluša članove Studija pjevanja sa Ines Popović.

Takođe, upis novih članova i svih onih koji žele biti dio Studija Jazavac, mogu se prijaviti i dobiti sve informacije tokom tih 7 dana.

Upis novih članova, vršiće se do 31.8.2015. godine.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop