• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nektar FreshWave festival: Još veći i bolji 2017!

Autor mondo.ba

Organizatori Nektar FreshWave festivala predstavili najavili izdanje za narednu godinu. Milica Lojić je novo lice festivala.

 Nektar FreshWave festival: Još veći i bolji 2017! Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Nektar FreshWave festival biće održan 10., 11. i 12. avgusta 2017. u Banjaluci na tvrđavi Kastel. Izvođači će nastupiti na tri festivalske bine: Main Stage, rezervisan za najveće zvijezde festivala; Energy Stage koji će okupiti najveće regionalne zvijezde elektronske underground scene i Massive Stage na kojem će nastupiti hip-hop i drum&bass izvođači.

Residenti festivala su i ove godine DJ Mladen Tomić, Nebs Jack, DJ Joma Maja i Woodie, koji su ujedno i promoteri festivala. Preko četrdeset izvođača predstaviće se na ove tri festivalske bine u tri festivalska dana šestog  izdanja  Nektar FreshWave festivala.

Promotivna kampanja festivala će se realizovati u ukupno pet zemalja (BiH, Srbija, Hrvatska, Slovenija, Italija) putem više od pedeset medijskih partnera festivala. Kada je riječ o kampanji u BiH novina je novo lice u PR timu. Bivša učesnica X Factora, pasionirana ljubiteljka elektronske muzike i student žurnalistike Milica Lojić, novi je portparol festivala.

Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Tim povodom šef PR tima festivala Danijel Dakić rekao je: 'Milica je novi član našeg PR tima i portparol festivala, što nam je veliko zadovoljstvo jer je riječ o regionalno prepoznatljivom licu i velikom fanu elektronske muzike, koja je ujedno i student žurnalistike pa smatram da upravo taj spoj može itekako da pomogne da se festival promoviše na najbolji i najefikasniji način, a sa ciljem da okupimo rekordan broj posjetilaca naredne godine'.

Mladen Tomić, DJ, producent i rezident festivala otkrio je da ćemo naredne godine na Kastelu slušati velika imena svjetske elektronske scene.

“Još je rano da otkrivamo detalje, ali sigurno je da ćemo imati poznate goste i da će naredni FreshWave biti još veći i bolji”, kazao je Tomić.

Glavni partner predstojeće kampanje, a i šestog izdanja festivala je Banjalučka pivara, a PR menadžer Banjalučke pivare Milka Stanivuković povodom početka promotivne kampanje rekla je:

'Veoma smo ponosni na ovu saradnju i sa velikim zadovoljstvom nastavljamo spoj dva banjalučka brenda, Nektar piva sa dugodišnjom tradicijom i kvalitetom sa najboljim festivalom elektronske muzike u RS i BiH, a i u cijelom regionu. Prošle godine smo kao jedan od dugoročnih ciljeva postavili da ovaj festival bude najbolji u RS i BiH, a nagrada Ambasador za najbolji festival elektronske muzike je dokaz da smo taj cilj ostvarili mnogo ranije nego što smo mislili. Mi želimo da damo doprinos  razvoju urbane kulture u lokalnoj zajednici u kojoj živimo i to će i dalje biti jedno od strateških opredjeljenja društveno odgovornog djelovanja naše kompanije.'

Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Partner festivala i ove godine je kompanija m:tel. Portparol ove kompanije Milica Stojaković povodom nastavka saradnje rekla je: ''Ponosni smo što smo ove godine postali partneri FreshWave festivala jer na taj način podržavamo promociju urbane kulture. Nastojaćemo da kroz ovo partnerstvo i saradnju opravdamo značajno priznanje koje je FreshWave nedavno dobio, a koje s pravom treba svima da nam bude podsticaj i motiv za uspješan rad i uspješnu saradnju u budućnosti.  ''

Podsjećamo da je Nektar FreshWave zahvaljujući glasovima publike u regionu prije nekoliko dana proglašen najboljim regionalnim festivalom elektronske muzike na dodjeli Ambasador nagrada, koje dodjeljuje najuticajniji regionalni portal u sferi elektronske muzike Klubskascena.hr u žestokoj konkurenciji koju su činili EXIT festival, SeaDance festival, Eco festival i Lovefest.

Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Pratite mondo.ba i na Facebooku, Twitteru i Instagramu!

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dusko

Sve je to super, ja volim da dođem, ali sta kad glavna zvijezda ne dođe kao prošle godine, odnosno razboli se pola sata prije nastupa?

Banja luka Live

@Dusko Nisi bio na Madoninom koncertu,bilo je 70 izvodjaca....

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop