Banjaluka: DJ John Belk u petak u klubu "Fabrique"

Autor:

Beogradski DJ i producent Matija Sokić, poznatiji kao John Belk nastupiće u petak, 2. decembra u novootvorenom banjalučkom klubu "Fabrique".

0
A- A A+

John Belk je rezident jednog od najpoznatijih beogradskih klubova - "The Tube", ali i Raveolution party brenda. Iza sebe ima preko 15 izdanja, među njima je najpoznatiji remiks Hot since 82 – "Like you“, koji je izdat za poznati Get Physical label.

Belkov singl pod nazivom „Silver Surfer“ izašao je za Knee Deep In Sound u martu i postigao je veliki uspjeh našavši se i na Bedrock music etiketi slavnog Johna Digweeda.

Ulaz na žurku je besplatan, a organizatori napominju da je interesovanje zaista veliko, pa požurite i obezbijedite na vrijeme svoje mjesto, kako ne bi propustili sjajnu žurku.

"Fabrique" je novi klub u gradu na Vrbasu, čiji je koncept baziran na potrebi da se mladim Banjalučanima priušti nešto drugačiji način zabave.

Rezident kluba je banjalučki dj Nebs Jack.

"Klub će njegovati elektronsku muziku, a potrudićemo se da posjetioci redovno imaju priliku da čuju svjetske klupske hitove, za koje će se pobrinuti poznati DJ-evi iz regiona i svijeta. Neka poznata imena već sada imamo u najavi, a i u toku su pregovori sa vrhunskim imenima regionalne i evropske scene", kaže Nebs Jack.

Izvor: YouTube

Pratite mondo.ba i na Facebooku, Twitteru i Instagramu!

Ostale vijesti