• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dnevni horoskop za 13. 11. 2017.

Autor mondo.rs

Šta vam zvezde savetuju danas saznajte u MONDO horoskopu!

Ovan

Danas ćete imati dosta prilika da pokažete koliko ste dobri u svom poslu, iskoristite to. Nemojte da se preforsirate jer to može da utiče na Vaše zdravlje.

Bik

Provedite vreme sa ljudima koji uvek izvlače najbolje iz Vas i podržavaju Vas. Potrebno je da nađete više vremena za zabavu, ne treba samo da radite. Moguća su nova poznanstva.

Blizanci

Držite se svog rasporeda. Odradite sve što morate, pa onda radite nešto novo. Bitno je da budete odgovorni danas. Posvetite više pažnje porodici.

Rak

Danas ste komunikativni, pa bi bilo dobro da provedete više vremena sa dragim ljudima. Pazite na dokumenta. Idite na neki kraći put danas ako Vam se ukaže prilika.

Lav

Danas možete da dobijete novac koji odavno čekate. Usporeniji ste, bitno Vam je da se osećate sigurno i da sve bude onako kako ste navikli.  Budite kreativni na poslu.

Devica

Jako ste senzualni i privlačite pažnju. Skloni ste avanturama. Naredbe na poslu Vam se nikako neće dopasti, ali ne izbegavajte ono što morate da uradite.

Vaga

Ako niste raspoloženi, ne znači da ne možete da se fokusirate na obaveze koje imate. Ne shvatajte lično sve što se dešava na poslu. Što se tiče privatnog života, romantični ste.

Škorpija

Tokom dana će Mesec biti u Vašem polju prijateljstva, pa možete imati uspeha u društvenom životu. Povežite se sa ljudima koji razmišljaju kao Vi. Želite da sve bude jako brzo kako ste zamislili na poslu i u privatnom životu.

Strelac

Imate previše posla i trebalo bi da napravite plan rada. Fokusirajte se na obaveze. Posao Vam je danas na prvom mestu. Moguća je nervoza. 

Jarac

Danas Vam je potrebna promena. Idite do bioskopa sa prijateljima, pogledajte film koji možda i nije Vaš omiljeni žanr. Na poslu ćete dobiti podršku od drugih ljudi.

Vodolija

Strastveni ste. Želite da promenite neke stvari u vezi. Slobodni, priđite osobi koja Vam se dopada. Iskoristite prilike za neke promene koje Vam se pružaju na poslu.

Ribe

Lako komunicirate sa drugima. Kreativni ste. Probleme koje imate neko vreme na poslu danas možete brzo rešiti. Moguć je priliv novca.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop