Dnevni horoskop za 6. 12. 2017.

Autor:

...

Dnevni horoskop za 6. 12. 2017. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Napeti ste. Najbolje bi bilo da više vremena provedete van kuće. Družite se više sa prijateljima. Bitno je samo da ne radite za druge nešto na silu, nego odradite ono što morate.

Bik

Komunikativni ste. Imate dosta ideja, planova, ali ne preterujte u planiranju, nego budite konkretni i držite se obaveza koje su za danas važne. Moguć kraći put.

Blizanci

Danas je odličan dan za posao. Sve Vam ide od ruke. Možete ići u šoping. Skloni ste preteranom uživanju u hrani, ali danas Vam je sve dozvoljeno. Mesec je u Vašem polju hrane, novca i uživanja pa Vam je potreba za tim povećana.

Rak

Sporiji ste nego inače. Nemojte se nervirati oko toga što Vam sve ne ide kako ste zamislili. Budite prijatni prema članovima porodice. Mesec je u Vašem znaku i dalje i zato ste napeti.

Lav

Opterećeni ste previše obavezama koje niste završili. Nemojte sebi praviti pritisak, nego se bolje organizujte. Samo je bitno da ništa ne započinjete nego da završavate. Posle posla provedite više vremena sa prijateljima.

Devica

Sve ide brže nego što ste očekivali. Zadovoljni ste ishodom Vašeg rada. Potrudite se da se usredsredite na saradnju sa drugima. Moguć probem sa cirkulacijom.

Vaga

Zadovoljni ste kako Vam sve ide na poslu. Imate podršku saradnika. Ne zapostavljajte porodicu zbog obaveza. Mogući su problemi sa leđima.

Škorpija

Danas je dobar dan za realizaciju novih ideja. Planirajte bolje svoje vreme. Imajte u vidu da neće svi biti tolerantni ako budete kasnili sa obavezama, pa poštujte rokove.

Strelac

Imate višak energije. Bavite se sportom. Danas nije dobar dan za igranje nagradnih igara, ali nemojte ni trošiti novac na sitnice koje Vam nisu previše bitne. Platite račune na vreme.

Jarac

Danas očekujte odličnu saradnju sa drugima. Potrudite se da pomognete nekom koliko možete. Ako ste u vezi, posvetite više pažnje partneru. Ako niste, možete upoznati neku prijatnu osobu koja će Vam se dopasti.

Vodolija

Sporiji ste nego inače, a to ne liči na Vas. Potrudite se da se dobro organizujete, da ne biste nešto izostavili. Ne prejedajte se danas.

Ribe

Dobro se osećate danas. Pozitivni ste. Bavite se sportom ili nekim hobijem, to će Vam prijati danas. Mesec je u polju sporta i zabave, veza, pa Vas tera da budete aktivniji u vezi sa tim.

Tagovi:

Ostale vijesti