Dnevni horoskop za 14. 12. 2017.

Autor:

Šta vam zvezde savetuju danas saznajte u MONDO horoskopu!

Dnevni horoskop za 14. 12. 2017. Foto: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Ovan
Skloni ste flertu, ali pazite sa kime šta radite. Zauzeti, provedite više vremena sa partnerom, a slobodni mogu upoznati neku zanimljivu osobu preko prijatelja. Dobro se osećate danas.

Bik
Napravite plan rada za danas. Organizacija će Vam dobro doći. Brinite više o svom zdravlju. Moguća nervoza zbog nekih porodičnih probema, klonite se svađe u svakom slučaju.

Blizanci
Danas ne bi trebalo da zapostavljate partnera. Potrudite se da se usredsredite na bavljenje sportom ili prošetajte makar. Dobar je dan za neke nove projekte na poslu.

Rak
Možete imati neočekivane goste. Potrudite se da se usmerite na kontakte sa drugima. Nostalgični ste i preosetljivi.

Lav
Dobićete neočekivani poziv od neke osobe u vezi sa poslom, neke dobre vesti Vas očekuju. Lepo se osećate danas. Mogući su problemi u saobraćaju, pazite i na dokumenta.

Devica
Spremite sebi omiljeno jelo, uživajte u današnjem danu. Priuštite sebi nešto što odavno želite da kupite, komad odeće ili neki detalj za kuću. Dobar je dan za šoping.

Vaga
Danas provedite vreme sa partnerom ili sa porodicom. Pokušajte da nađete kompromis sa saradnicima. Potražite savet od prijatelja u vezi sa privatnim problemima.

Škorpija
Napeti ste. Moguća je alergija. Unesite više tečnosti u organizam, ne preterujte sa slatkišima. Danas ste jako strastveni i skloni flertu.

Strelac
Provedite više vremena sa prijateljima. Razmenite utiske sa kolegama oko toga šta bi trebalo da se promeni na poslu. Potrudite se da se ne prejedate, mogući su problemi sa varenjem.

Jarac
Danas bi trebalo da sumirate rezultate svega što ste uradili do sada. Nije dovar dan za nove planove već za završavanje onog što ste ranije započeli. Posvetite se porodici.

Vodolija
Dobro se osećate danas. Pozitivniji ste nego inače. Vidite se sa dragim ljudima sa kojima se niste odavno videli, prijaće Vam razgovor.

Ribe
Imate dosta energije, ali ne premarajte se. Ne raspravljajte se sa partnerom oko nekih detalja, sitinica. Poradite na Vašoj vezi, probudite strast u sebi.

Ostale vijesti