• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dnevni horoskop za 23. 2. 2018.

Autor mondo.rs

Šta vam zvezde savetuju danas saznajte u MONDO horoskopu!

 Dnevni horoskop za 23. 2. 2018. Izvor: MONDO/MARIO MILOJEVIĆ

Ovan
Danas će biti važnih dešavanja u porodici. Moguće su rasprave sa ukućanima. Budite konstruktivni, nemojte ‘raspirivati vatru’. Imate dosta ideja u vezi sa poslom, pa bi bilo dobro da se posvetite tome. To će Vam skrenuti misli sa porodičnih problema.

Bik
Možda ćete imati neki neprijatan razgovor sa bliskom osobom, prijateljem ili partnerom. Ono što je važno je da kažete šta stvarno mislite i kako se osećate. Nemojte donositi bitne odluke naglo. Danas budite tolerantni i uvažite tuđe stavove.

Blizanci
Želite da drugi budu kao i Vi, otvoreni, ali Vam je jako teško da shvatite da samo na svoje ponašanje možete da utičete. Nervirate se jer se problemi kod kuće, ali i na poslu uvećavaju i ne rešavaju se tako brzo. Najbolje bi bilo da isplanirate dan kako Vi želite i da ne pridajete značaj drugima.

Rak
Napeti ste i nervozni. Stanje nemira će se povećavati sve dok ne nađete način da se opustite. Strastveni ste, željni ste uspeha i pažnje drugih ljudi, pa Vas pogađa što niko ne uviđa Vaš trud. Budite strpljivi.

Lav
Danas Vam je potreban mir i ne želite da se viđate sa drugima. Previše Vas opterećuju priče drugih ljudi, tračevi i nesuglasice, pa samo želite da se posvetite sebi. Isplanirajte vikend i narednu nedelju, to je dobra ideja za ovaj petak.

Devica
Danas Vam se mogu javiti osobe sa kojima nemate baš idealan odnos. Najbolje bi bilo da ne trošite vreme na ljude koji crpe Vašu energiju. Moguće su rasprave i sa prijateljima i sa partnerom, pa ne bi bilo loše da pazite šta pričate, da ne uvredite nekog.

Vaga
Nemojte biti brzopleti i usporite malo ritam. Drugi ne mogu da isprate sve ideje koje imate. Dobro razmislite da li želite da uvedete promene na poslu, ali i u privatnom životu.

Škorpija
Danas samo želite da radite. Novac Vam je neophodan, a znate da uz veliki trud sledi veliki uspeh. Iako želite da se vidite sa prijateljima, odložite to za neki drugi dan, ne remetite svoj fokus. Niko Vam to neće zameriti.

Strelac
Nemojte se preforsirati na poslu. Imate dovoljno energije i volje da odradite sve što treba danas. Pazite se u saobraćaju i izbegavajte neka dalja putovanja. Neće Vam prijati promena danas.

Jarac
Posvetite se partneru. Ne morate uvek biti spremni za rad, nego izdvojite vreme i za drage ljude. Rasporedite svoje vreme kako treba da bi svi bili zadovoljni, a prvenstveno Vi.

Vodolija
Previše se opterećujete obavezama koje imate. Ne nervirajte se oko posla jer tako možete ugroziti svoje zdravlje. Odmarajte više, to je preporuka za danas.

Ribe
Romantični ste i skloni flertu. Možda komunikacija sa osobom koja Vam se dopada ili sa partnerom nije idealna, ali nemojte odmah slutiti na loš ishod. Sve se može poboljšati. Dosadno Vam je, pa ne bi trebalo da odbijate poziv za zabavu.

Autor: Astrolog Jovana Vilimonović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop