Dnevni horoskop za 7. 3. 2018.

Autor:

Šta vam zvezde savetuju danas saznajte u MONDO horoskopu!

Dnevni horoskop za 7. 3. 2018. Foto: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Ovan

Partneru saopštite da želite da poboljšate odnos, ali nemojte donositi nikakve nagle odluke. Slobodni, ako Vam je stalo do neke osobe, budite strpljivi. Prihvatite komentare i kritike saradnika i uvedite promene na poslu. Bilo bi dobro da izbegavate stresne situacije.

Bik

Imajte u vidu da Vas čeka dosta izazova na poslu. Jako je bitno da odredite prioritete, da ne biste bili u haosu. Budite iskreni prema partneru. Otvorite se, recite šta Vam smeta i šta biste želeli da promenite u vezi.

Blizanci

Ne donosite odluke tako brzo. Bilo bi dobro da pitate druge za savet. Odlično ćete biti raspoloženi u drugom delu dana. Izdvojite vreme za privatni život, za relaksaciju.

Rak

Ne želite više da činite usluge drugima. Najbolje bi bilo da radite samo Vaš deo posla. Tako ćete održati kvalitet rada i fokus. Danas ste skloni avanturi, ako ste slobodni. Zauzeti, danas ste jako romantični.

Lav

Neko pokušava da manipuliše Vama, ali nemojte to dozvoliti. Budite na oprezu. Nemojte prećutkivati partneru sve što Vas muči. Ako ste slobodni, danas je dan za izlaske i zabavu.

Devica

Danas Vam sve ide od ruke na poslu. Lako ostvarujete planove koje imate na poslu, a drugi mogu biti od pomoći. Nemojte proveravati strpljenje voljene osobe. Slobodni, skloni ste flertu.

Vaga

Ne očekujte podršku drugih ljudi. Uradite sve što možete sami. Moguć je sukob sa jednom osobom sa posla. Nemojte praviti skandale danas, primirite se. Pazite kome šta pričate jer neko može protumačiti sve što kažete pogrešno.

Škorpija

Neka osoba koju ne znate dobro Vam nudi novu poslovnu priliku. Razmislite da li je to dobra opcija za Vas. Važno je da sačuvate poverenje u vezi. Nemojte biti ljubomorni.

Strelac

Ne morate da oklevate pred novom poslovnom prilikom. Prihvatite je, jer možda to bude baš dobra opcija za Vas. Neka osoba koja Vam se odavno dopada ima dobar uticaj na Vaše raspoloženje.

Jarac

Bilo bi dobro da promenite svoje ponašanje ili da napravite kompromis na poslu. Preterano reagujete na razne sitnice, nemojte praviti dramu u vezi. Pokušajte da se bavite sportom danas ili da budete kreativni.

Vodolija

Danas ste jako duhoviti. Sve Vam ide kako treba, kako ste isplanirali, pa je ovo jedan od boljih dana. Odličan je dan za saradnju, ljubav, ali i za nove ljubavne susrete, ako ste slobodni.

Ribe

Nemate volju da promenite nešto u svom životu. Bilo bi dobro da ne budete previše tvrdoglavi nego pokušajte da nađete zajedničko rešenje koje će svima odgovarati u vezi sa poslom. Danas se držite prioriteta.

Izvor: Astrolog Jovana Vilimonović

Ostale vijesti