Dnevni horoskop za 12. 3. 2018.

Autor:

...

Dnevni horoskop za 12. 3. 2018. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Danas ćete lako obavljati svoje obaveze i nećete biti napeti. Moraćete da prionete na rad, da date sve od sebe, jer će ovo biti naporna nedelja. Isplanirajte dobro dan, ali nađite vreme i za prijatelje.

Bik

Jako Vam je važan ljubavni život. Ako ste zauzeti, uživaćete, a ako ste slobodni, flert na poslu je moguć. Nemojte se samo previše zaneti i zaboraviti na obaveze. Nemate koncentraciju danas.

Blizanci

Ovaj dan želite da posvetite zabavi, putovanjima i nekom usavršavanju. Isplanirajte kraći put ili upišite kurs koji odavno želite. Jako je bitno da otvoreno bliskim ljudima kažete šta Vam smeta.

Rak

Danas ćete čuti dobre vesti od saradnika na poslu. Odlično se osećate i posvećeni ste radu. Platite račune na vreme, ne odlažite obaveze.

Lav

Danas je moguć novčani dobitak. Odlično se osećate i privlačite pažnju drugih ljudi. Svi Vam izlaze u susret i sada je vreme da zatražite uslugu ako Vam je nešto potrebno od prijatelja.

Devica

Danas se osećate odlično. Puni ste energije i pozitivnosti. Imate svoj plan za danas i nećete dopustiti da Vas išta poremeti. Ne preuzimajte na sebe previše obaveza, da ne biste bili pod stresom.

Vaga

Ne znate kako da se bolje organizujete da bi sve išlo mnogo brže. Najradije ne biste ništa radili. Popodne posvetite zabavi, prijateljima ili partneru. To će Vam prijati.

Škorpija

Nemate previše posla i to je rasterećujuće. Dobro se osećate i sve Vam ide lako. Prijatelji Vam mogu biti od velike pomoći, pa ne bi bilo loše da poslušate neki dobar savet.

Strelac

U haosu ste. Imate previše obaveza, a rokovi brzo ističu. Ono što je dobro je to što ste i pored svega pozitivni. Znate da na kraju dana sve mora biti gotovo. Ubrzajte se malo. 

Jarac

Samouvereni ste na poslu i znate koliko vredite. Možete tražiti povišicu, ovo je idealan dan za to. Nemate razloga za brigu na poslu, ali nađite i vreme za privatni život.

Vodolija

Danas možete dobiti neku lošu vest u vezi sa poslom. Nemojte biti impulsivni ako nešto nije dobro po Vas, sačekajte da saznate detalje, pa odlučite šta ćete raditi. Želite da pomognete drugima, ali bi bilo dobro da ipak stavite svoje potrebe na prvo mesto.

Ribe

Danas je idelan dan za ljubav. Romantični ste. Osećate se sjajno u vezi. Ako ste slobodni, zabave ne manjka. Bilo bi dobro da se ne opterećujete obavezama, pošto danas svakako nije idealan dan za rad.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Ostale vijesti